FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 9

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Baba - cozonac de forma rotunda si inalta

Baba - cozonac de forma rotunda si inalta

Se prepara acelasi aluat ca pentru cozonacul simplu, cu deosebirea ca la framantat se adauga stafide si se coace in forma inalta de lut ars. Aluatul trebuie sa fie ceva mai moale...

Bezele cu nuci - fursecuri

Bezele cu nuci - fursecuri

Ingrediente 4 albusuri, 200 g zahar, 200 g miez de nuca, 1 pachetel zahar vanilat, coaja rasa de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Albusurile proaspete se separa cu atentie...

Blazatul sau cel care si-a pierdut inspiratia

Blazatul sau cel care si-a pierdut inspiratia

Am preferat întotdeauna nebunia pasiunilor întelepciunii indiferentei. (Anatole France) Blazatul este cel pe care nu-l mai intereseaza nimic, pe care nu-l mai entuziasmeaza nimic....

Bujenita de iepure

Bujenita de iepure

Ingrediente : Spinarea şi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuişoare 1 fir, sare. Mod de preparare : Vinul se fierbe cu condimentele....

Bors de spanac cu zarzavat

Bors de spanac cu zarzavat

Ingrediente 500-600 g spanac, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g ceapă, 2-3 roşii sau suc de roşii, 100 ml ulei, 300 g cartofi, 1/2 I borş, cate 1 lingură de...

Berbecul si caracteristicile zodiei

Berbecul si caracteristicile zodiei

Berbecul (21 martie - 20 aprilie) simbolizeaza primavara, capul si creierul Marelui Om al Cosmosului. Piatra pre tioasa este ametistul. Ziua norocoasa este marti, numerele norocoase...

Balenciaga, couturierul excelentei

Balenciaga, couturierul excelentei

Prin anii '60 obişnuia să se spună că, atunci cand o femeie în Balenciaga intră într-o încăpere, toate celelalte femei dispar. Lucrurile stau întocmai şi astăzi, după multe...

Bavareza de alune

Bavareza de alune

Se prepara la fel ca in reteta bavareza de ciocolata, cu deosebirea ca se mai adauga la urma 200 g de alune rumenite la cuptor, curatate de pielita (prin frecare in palma) si rasnite...

Bucataria gospodinelor

Bucataria gospodinelor

Bucătăria mai mult chiar decat celelalte camere trebuie să strălucească de curăţenie. Aici se vede întotdeauna felul de a fi al gospodinei, care trebuie să ştie că ordinea...

Bame in suc de rosii

Bame in suc de rosii

Se aleg bame mici si tinere, se curata de codite, se oparesc 4—5 min in 2 l de apa, cu 50 ml otet si 20 g sare, apoi se limpezesc bine in apa rece. Dupa ce apa s-a scurs, bamele...

Budinca de spaghete sau macaroane cu carne

Budinca de spaghete sau macaroane cu carne

Ingrediente 250 g spaghete, 300 g carne de vaca macra, fara os, 1 ceapa, 2 oua, 150 g unt sau untura, sare, piper. Mod de preparare Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste usor...

Budismul- religia vedetelor

Budismul- religia vedetelor

Religia budista isi are originile in India unde a si aparut, apoi s-a raspandit in Asia, Statele Unite ale Americii si Europa. Fondatorul acestei religii este Buddha care a trait in...

Binefacerile bailor marine

Binefacerile bailor marine

Cura pe litoralul marin îmbracă o formă particulară şi utilizează toţi factorii naturali: climatul, apa de mare, apa lacurilor terapeutice, nămolul şi apele minerale. Indicaţiile...

Banditul din Llano Estacado de Karl May - Fisa de lectura

Banditul din Llano Estacado de Karl May - Fisa de lectura

In Texas, New Mexico, se plimba un calaret singuratic. Era un tanar de vreo douazeci si sase de ani pe nume Richard Klausen. El era poet. Deodata calul s-a oprit, era la capatul...

Batrana Cracovia

Batrana Cracovia

Fosta capitala a Poloniei este cel mai iubit oras al acestei tari si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, dar si unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. Este...

Bors de tarate pentru acrit

Bors de tarate pentru acrit

Ingrediente 2 kg tăraţe, 1 kg mălai, 1/2 kg paine neagră, 1 kg huşte (tăraţe care răman pe fundul borşului) sau 30 g drojdie, 1 crenguţă de vişin sau de mărar. Mod...

Bolile inimii si vaselor

Bolile inimii si vaselor

In evaluarea bolilor cardiovasculare trebuie să fie luaţi în consideraţie următorii factori: 1) cauza bolii: reumatică, aterosclerotică, hipertensiunea şi alte cauze endocrine...

Barbatii Gemeni

Barbatii Gemeni

Reprezinta tipul de sot neindicat pentru o sotie posesiva si pasionata, deoarece acest tip de barbat e talentat si interesant pentru multe persoane si al doreste sa schimbe des mediul...

Bavareza de visine

Bavareza de visine

300 g visine coapte bine se dau prin sita, se adauga 300 g zahar si se pun la fiert pana se obtine o marmelada subtire, apoi se trage cratita de pe foc si se adauga 12 g gelatina (inmuiata...

Bors moldovenesc cu carne

Bors moldovenesc cu carne

Ingrediente 1 kg carne grasă cu os (de vacă sau orice fel de carne de la piept), 1 ţelină, 1-2 cepe, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2-3 roşii, 300 g castraveţi muraţi...

Bavareza de ciocolata

Bavareza de ciocolata

Ingrediente 150-200 g ciocolata, 200 ml lapte, 4 oua, 300 g zahar, 15 g gelatina, 200-300 g piscoturi, 300 g frisca, 30 g unt, 50 ml rom. Mod de preparare Se bat intr-un...

Blat de ciocolata cu cacao

Blat de ciocolata cu cacao

Ingrediente 7-8 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 g ciocolata sau 60 g cacao, 20 ml ulei, 1 lingura de apa. Mod de preparare Se toarna galbenusurile intr-un castron, se...

Budinca de cartofi cu cascaval

Budinca de cartofi cu cascaval

Ingrediente : Cartofi 1 kg, unt 50 g, făină 30 g, lapte 100 ml, ouă 5 bucati, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper, sare. Mod de preparare : Cartofii se fierb în apă cu...

Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

Ingrediente : Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >