|
Articole: pag 9
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente 500-600 g spanac, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g ceapă, 2-3 roşii sau suc de roşii, 100 ml ulei, 300 g cartofi, 1/2 I borş, cate... | Bucătăria mai mult chiar decat celelalte camere trebuie să strălucească de curăţenie. Aici se vede întotdeauna felul de a fi al gospodinei, care trebuie să... |
Berbecul si caracteristicile zodiei Berbecul (21 martie - 20 aprilie) simbolizeaza primavara, capul si creierul Marelui Om al Cosmosului. Piatra pre tioasa este ametistul. Ziua norocoasa este marti, numerele norocoase... | Bataliile purtate de strategul grec Miltiade In 492 î.e.n, Miltiade, sosind în Atena o găsi pradă discordiei, ca de obicei. De data aceasta disputa se purta între paralieni (negustori şi meseriaşi interesaţi... |
Religia budista isi are originile in India unde a si aparut, apoi s-a raspandit in Asia, Statele Unite ale Americii si Europa. Fondatorul acestei religii este Buddha care a trait in... | Ingrediente: Făină 500 g, unt 350 g, ouă 7 buc, zahăr 200 g, lapte 300 ml, smantană 100 g, drojdie de bere 30 g, sare. Mod de preparare: Drojdia se dizolvă... |
Budinca de spaghete sau macaroane cu carne Ingrediente 250 g spaghete, 300 g carne de vaca macra, fara os, 1 ceapa, 2 oua, 150 g unt sau untura, sare, piper. Mod de preparare Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste usor... | Balenciaga, couturierul excelentei Prin anii '60 obişnuia să se spună că, atunci cand o femeie în Balenciaga intră într-o încăpere, toate celelalte femei dispar. Lucrurile stau întocmai... |
Ingrediente : Spinarea şi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuişoare 1 fir, sare. Mod de preparare : Vinul se fierbe cu... | Ingrediente 2 kg tăraţe, 1 kg mălai, 1/2 kg paine neagră, 1 kg huşte (tăraţe care răman pe fundul borşului) sau 30 g drojdie, 1 crenguţă de vişin... |
In evaluarea bolilor cardiovasculare trebuie să fie luaţi în consideraţie următorii factori: 1) cauza bolii: reumatică, aterosclerotică, hipertensiunea şi... | Se aleg bame mici si tinere, se curata de codite, se oparesc 4—5 min in 2 l de apa, cu 50 ml otet si 20 g sare, apoi se limpezesc bine in apa rece. Dupa ce apa s-a scurs... |
Banditul din Llano Estacado de Karl May - Fisa de lectura In Texas, New Mexico, se plimba un calaret singuratic. Era un tanar de vreo douazeci si sase de ani pe nume Richard Klausen. El era poet. Deodata calul s-a oprit, era la capatul... | Cura pe litoralul marin îmbracă o formă particulară şi utilizează toţi factorii naturali: climatul, apa de mare, apa lacurilor terapeutice, nămolul şi apele... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 600 g carne piept de vacă, 1 os cu măduvă, 2 cepe, 300 g sfeclă roşie, 1 rădăcină de pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 morcov... | Ingrediente 150-200 g ciocolata, 200 ml lapte, 4 oua, 300 g zahar, 15 g gelatina, 200-300 g piscoturi, 300 g frisca, 30 g unt, 50 ml rom. Mod de preparare Se bat intr-un... |
Barbara Mori si inceputurile unei cariere de succes Lucrand chelnerita intr-un bar, dar mai ales fiind o fata foarte frumoasa cu un trup de invidiat, Barbara Mori a fost remarcata de un designer vestimentar ce i-a propus sa lucreze ca... | Ingrediente 1 kg carne grasă cu os (de vacă sau orice fel de carne de la piept), 1 ţelină, 1-2 cepe, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2-3 roşii, 300... |
300 g visine coapte bine se dau prin sita, se adauga 300 g zahar si se pun la fiert pana se obtine o marmelada subtire, apoi se trage cratita de pe foc si se adauga 12 g gelatina (inmuiata... | Ingrediente 600 g cartofi, 400 g făină, 4 ouă, 300 g brînză telemea, 50 g unt, 100 ml lapte, 30 g drojdie, sare. Mod de prepapare Cartofii fierţi se scurg... |
Budinca de cartofi cu cascaval Ingrediente : Cartofi 1 kg, unt 50 g, făină 30 g, lapte 100 ml, ouă 5 bucati, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper, sare. Mod de preparare : Cartofii se fierb în... | Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing Beatfactor.ro este unul dintre putinele site-uri de gen din Romania. Din pacate, atunci cand vorbim de cultura muzicala romaneasca, limitarile sunt imense. Practic nu se cunosc... |
Ingrediente: Branză de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, ouă 6 buc, zahăr 250 g, făină 25 g, răzătură de coajă de lămaie 30 g, zahăr vanilat... | Ingrediente 7-8 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 g ciocolata sau 60 g cacao, 20 ml ulei, 1 lingura de apa. Mod de preparare Se toarna galbenusurile intr-un castron, se... |