FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 965
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors moldovenesc cu carne

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors moldovenesc cu carne

 Q:   Intreaba despre Bors moldovenesc cu carne       
Bors moldovenesc cu carneIngrediente

1 kg carne grasă cu os (de vacă sau orice fel de carne de la piept), 1 ţelină, 1-2 cepe, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2-3 roşii, 300 g castraveţi muraţi, 1 lingură de bulion, 1/2 I borş, cate o legătură de verdeaţă (mărar, pătrunjel şi leuştean), sare.

Mod de prepapare

Se pun la fiert carnea triată în prealabil şi oasele. După ce au dat în primul clocot, se micşorează focul, se spumuieşte, se şterge marginea oalei şi.se lasă să fiarbă încet, acoperit cu capacul puţin tras la o parte.
Intre timp, se curăţă zarzavatul, se spală şi se dă pe răzătoarea mare, sau se taie în solzi şi se pune în borş cand carnea este pe jumătate fiartă. Se adaugă sare, castraveţi muraţi curăţaţi de coajă, tăiaţi în lung în patru şi apoi subţire. Cand borşul este gata se adaugă bulion şi se acreşte, după gust, cu borş de tăraţe sau cu zeamă de castraveţi muraţi.
Se serveşte cu verdeaţă tocată mărunt (mărar, pătrunjel şi leuştean), fără smantana.


Tag-uri: bors, carne, telina, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :