FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 444
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii Gemeni

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii Gemeni

 Q:   Intreaba despre Barbatii Gemeni       
Reprezinta tipul de sot neindicat pentru o sotie posesiva si pasionata, deoarece acest tip de barbat e talentat si interesant pentru multe persoane si al doreste sa schimbe des mediul familial. Pot fi buni corespondenti de presa, scriitori, oameni de stiinta.

Ei doresc pentru viata matrimoniala o partenera cu care sa poata imparti interesele sociale si intelectuale si care sa nu fie atat de legata de casa. Sotii lor trecute sa suporte interesul pe cara-l poarta sotul lor atat diverselor cat si altor femei. Barbatilor GEMENI le placa sa flirteze usor, dar nu teabuie luati in serios pentru ca le mai place si sa inventeze. daca el intilneste o sotie cu care sa-si indrepte tot interesul si pentru familie, fara certuri si discutii,casatoria va fi de mare succes.

isi insusesc un aer aro gant pentru a-si ascunde coplexul de inferioritate, de aceea au nevoie de o sotie buna psiholog si talentata de a-i da aripi si incredere in ceea ce face. Deoarece le place ca toate sa fie puse la punct, cand nu au o femeie cum doresc, devin destul de critici in viata familiala. Se supara des cand lucrurile nu merg conform dorintei lor si recurg la diferite divertsmente extra familiale : pescuit, vanatoare.

Ei au aversiune pentru monotonie si se plictisesc repede la ei acasa si cauta orice fel de divertisment. Cu toate ca isi iubesc mult copiii, de obicei sunt foarte severi cu ei, dar ii ajuta diferit.


Tag-uri: horoscop, zodie, mercurCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :