| ||||||||||
Articole: pag 13
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente 500 g foi de placinta din comert Pentru umplutura: 350-400 g nuci pisate, 25 g coaja de lamaie, vanilie. Pentru sirop: 400 g zahar, 100 g miere de albine, 1... | Pielea grasă este cea care este cel mai mult avantajată de soare şi va fi unsă, înainte de expunere, cu lapte demachiant, subţiat, pentru menţinerea umidităţii... |
Bors moldovenesc de pasare cu taitei Ingrediente Pentru 6 porţii: 6 bucăţi carne de pasăre sau 1 găină, 300 g tăiţei de casă, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel... | Ingrediente : Carne de berbec 750 g, slănină 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g, fasole albă 500 g, bulion de tomate 50 g, cimbru 1 fir, ceapă 250 g, piper, sare. Mod... |
Ingrediente 300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă... | Se prepara la fel ca bavareza de vanilie, cu singura deosebire ca la inceput se mai adauga 50 g esenta de cafea. |
Mod de prepapare Acest borş se pregăteşte din mai multe verdeţuri: lobodă, salată verde, urzici, spanac, ştevie, ceapă verde, mărar, pătrunjel verde;... | Ingrediente 600 g sfeclă roşie, 2-3- ouă, 200 g smantana, 200 g castraveţi proaspeţi, 1-2 linguri de oţet, 8-10 fire de ceapă verde, 2 legături ridichi de... |
Mod de prepapare Se curăţă 5-6 kg sfeclă roşie, se taie în sferturi şi se aşază într-un borcan care se umple cu apă călduţă fiartă în... | Cand aluatul de briose (v. reteta "Briose") este gata, se pune pe o planseta presarata cu faina, se intinde cu sucitorul o foaie de 1/2 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 8—10... |
Ingrediente : Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare : Se curăţă... | Ingrediente : Carne de berbec 500 g, lămâie 50 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, borş de putină... |
Ingrediente: Făină 600 g, drojdie 30 g, unt 50 g, ouă 4 buc, lapte 1.6 l, caşcaval 50 g, ulei 75 g, sare. Mod de preparare: Din puţină făină, drojdie... | Procedeul Do-In este mai simplu şi mai comod, fiindcă îl putem practica noi singure, acasă dimineaţa în momentul în care ne trezim, în pat fără să mai... |
Ingrediente: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingurită oţet, sare. Mod de preparare: Buşeurile se prepară din aluatul preparat... | Ingrediente: Şuncă presată 200 g, franzelă 200 g, ulei 50 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, caşcaval 100 g, ouă 4 buc, piper... |
Ingrediente 1-2 kg oase de porc afumate, 800 g piept de porc, 150 g crenvuşti, 100 g smantana, 300 g zarzavat de supă, 1 ceapă, 50 g bulion de roşii, 30 ml oţet, 1... | Ingrediente 6 oua, 200 g zahar, 100 g miez de samburi de caise, 100 g faina, 1 lingura pesmet, 20 ml ulei, 1 lingura de apa. Mod de preparare Se toarna galbenusurile intr-un... |
Budinca de taitei cu branza de vaci Ingrediente: Tăiţei 500 g, branză de vaci 400 g, smantană 250 g, gris 40 g, lapte 150 ml, unt 75 g, zahăr tos 125 g, ouă 3 buc, coajă de lămaie rasă 25... | Brooklyn Decker: Viata Personala Dupa aparitiile extraordinare din Sports Illustrated, Brooklyn Decker a inceput sa primeasca foarte multe oferte pentru a poza si in multe alte reviste dar in acelasi timp sa lucreze... |
Se prepara la fel ca blatul anterior, in loc de miez de caise folosindu-se alune turcesti. | Barbatii si femeile in procesul de comunicare Întregul proces de comunicare al unei persoane adulte reprezintă un cumul de numeroşi factori precum personalitatea individului, experienţa sa de viaţă, maturitatea... |
Ingrediente : Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, mazăre verde 150 g, fasole verde 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, pătrunjel... | Ingrediente : Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel... |


















