FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Bors de ciuperci

Bors de ciuperci

Ingrediente 100 g ciuperci uscate sau 400 g ciuperci proaspete, 100 g ceapă, 80 ml ulei, 1 rădăcină de pătrunjel, 50 g făină, 1 foaie de dafin, 1 legătură de pătrunjel...

Bors de praz

Bors de praz

Ingrediente 1 kg praz, 300 g cartofi, 100 g unt sau ulei, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 60 g ţelină, 1/2 I borş de tăraţe, 1 legătură de verdeaţă, sare. Mod de prepapare Ceapa...

Baclava cu sirop

Baclava cu sirop

Ingrediente 500 g foi de placinta din comert Pentru umplutura: 350-400 g nuci pisate, 25 g coaja de lamaie, vanilie. Pentru sirop: 400 g zahar, 100 g miere de albine, 1...

Bors de urzici din Oltenia

Bors de urzici din Oltenia

Ingredinete : Urzici tinere 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 180 g, ulei 75 g, bulion 25 g, lapte 200 ml, făină 50 g, borş de putină 1, pătrunjel...

Bors moldovenesc de legume

Bors moldovenesc de legume

Ingrediente 300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă tocată (mărar...

Berbec cu fasole alba

Berbec cu fasole alba

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, slănină 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g, fasole albă 500 g, bulion de tomate 50 g, cimbru 1 fir, ceapă 250 g, piper, sare. Mod de preparare...

Bors de verdeturi

Bors de verdeturi

Mod de prepapare Acest borş se pregăteşte din mai multe verdeţuri: lobodă, salată verde, urzici, spanac, ştevie, ceapă verde, mărar, pătrunjel verde; din toate cate puţin...

Bors moldovenesc de pasare cu taitei

Bors moldovenesc de pasare cu taitei

Ingrediente Pentru 6 porţii: 6 bucăţi carne de pasăre sau 1 găină, 300 g tăiţei de casă, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ardei gras, cateva boabe...

Bors cu carne de berbec

Bors cu carne de berbec

Ingrediente : Carne de berbec 500 g, lămâie 50 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel...

Bors esenta din sfecla murata

Bors esenta din sfecla murata

Mod de prepapare Se curăţă 5-6 kg sfeclă roşie, se taie în sferturi şi se aşază într-un borcan care se umple cu apă călduţă fiartă în prealabil. Se adaugă cateva...

Bioenergia si procedeul Do-In

Bioenergia si procedeul Do-In

Procedeul Do-In este mai simplu şi mai comod, fiindcă îl putem practica noi singure, acasă dimineaţa în momentul în care ne trezim, în pat fără să mai recurgem la specialişti. ...

Blineuri

Blineuri

Ingrediente: Făină 600 g, drojdie 30 g, unt 50 g, ouă 4 buc, lapte 1.6 l, caşcaval 50 g, ulei 75 g, sare. Mod de preparare: Din puţină făină, drojdie şi 100 ml lapte...

Briose cu mere

Briose cu mere

Cand aluatul de briose (v. reteta "Briose") este gata, se pune pe o planseta presarata cu faina, se intinde cu sucitorul o foaie de 1/2 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 8—10...

Budinca de varza

Budinca de varza

Ingrediente : Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare : Se curăţă varza...

Buseuri

Buseuri

Ingrediente: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingurită oţet, sare. Mod de preparare: Buşeurile se prepară din aluatul preparat ca in...

Budinca cu sunca

Budinca cu sunca

Ingrediente: Şuncă presată 200 g, franzelă 200 g, ulei 50 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, caşcaval 100 g, ouă 4 buc, piper, sare. Mod de preparare...

Budinca de taitei cu branza de vaci

Budinca de taitei cu branza de vaci

Ingrediente: Tăiţei 500 g, branză de vaci 400 g, smantană 250 g, gris 40 g, lapte 150 ml, unt 75 g, zahăr tos 125 g, ouă 3 buc, coajă de lămaie rasă 25 g, zahăr vanilat...

Barbatii si femeile in procesul de comunicare

Barbatii si femeile in procesul de comunicare

Întregul proces de comunicare al unei persoane adulte reprezintă un cumul de numeroşi factori precum personalitatea individului, experienţa sa de viaţă, maturitatea emoţională...

Blat cu alune turcesti

Blat cu alune turcesti

Se prepara la fel ca blatul anterior, in loc de miez de caise folosindu-se alune turcesti.

Blat cu samburi de caise

Blat cu samburi de caise

Ingrediente 6 oua, 200 g zahar, 100 g miez de samburi de caise, 100 g faina, 1 lingura pesmet, 20 ml ulei, 1 lingura de apa. Mod de preparare Se toarna galbenusurile intr-un...

Bors rusesc

Bors rusesc

Ingrediente 1-2 kg oase de porc afumate, 800 g piept de porc, 150 g crenvuşti, 100 g smantana, 300 g zarzavat de supă, 1 ceapă, 50 g bulion de roşii, 30 ml oţet, 1 lingură...

Bors de legume din Moldova

Bors de legume din Moldova

Ingrediente : Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, mazăre verde 150 g, fasole verde 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, pătrunjel verde 1...

Brooklyn Decker: Viata Personala

Brooklyn Decker: Viata Personala

Dupa aparitiile extraordinare din Sports Illustrated, Brooklyn Decker a inceput sa primeasca foarte multe oferte pentru a poza si in multe alte reviste dar in acelasi timp sa lucreze...

Bors de miel I

Bors de miel I

Ingrediente : Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel verde...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >