FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 10

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Barbatii Gemeni

Barbatii Gemeni

Reprezinta tipul de sot neindicat pentru o sotie posesiva si pasionata, deoarece acest tip de barbat e talentat si interesant pentru multe persoane si al doreste sa schimbe des mediul...

Budinca de spanac cu ciuperci

Budinca de spanac cu ciuperci

Ingrediente : Spanac 1 kg, ciuperci 300 g, ouă 4 buc, făină 60 g, caşcaval 150 g, unt 100 g, pesmet 25 g, nucşoară 1/2 g, usturoi 10 g, sare. Mod de preparare...

Berbatov, un debut in fotbal mai degraba nefericit

Berbatov, un debut in fotbal mai degraba nefericit

Dimitar Berbatov, fiu de sportivi(tatal fotbalist, mama handbalista), prea sortit sa urmeze si el o cariera in sport. Asa a si fost, el urmandu-si tatal si devenind si el fotbalist...

Balmos ca la Novaci

Balmos ca la Novaci

Ingrediente: Mălai 600 g, jintiţă 2 l, smântâna 500 g, unt 150 g, caş proaspăt 500 g, sare. Mod de preparare: Jintiţa, untul şi smântâna se...

Bulz oltenesc umplut cu gaigana

Bulz oltenesc umplut cu gaigana

Ingreriente: Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100...

Bors de legume de iarna

Bors de legume de iarna

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g cartofi, 60 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2 cepe sau 2 fire de praz, 1 ţelină, 1/4 căpăţană de varză...

Batrana Cracovia

Batrana Cracovia

Fosta capitala a Poloniei este cel mai iubit oras al acestei tari si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, dar si unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. Este...

Bauturile alcoolice

Bauturile alcoolice

Multe s-au scris despre băuturile alcoolice şi efectele lor asupra omului. Este şi firesc. De la început trebuie să recunoaştem că atât vinul, cât şi celelalte...

Bacovia - cel mai important poet simbolist roman

Bacovia - cel mai important poet simbolist roman

acovia este unul dintre marii poeti originali de dupa Eminescu ; despre manierismul estetic definind atmosfera cunoscuta in istoria literara sub numele de bacovianism au vorbit toti...

Baclava

Baclava

Ingrediente: Foi de plăcintă sau foi pentru ştrudel 500 g, zahăr 500 g, miere 100 g, nuci 500 g, unt 250 g, pesmet alb 50 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare...

Blat de cacao cu nuci

Blat de cacao cu nuci

Ingrediente 6 oua, 160 g zahar, 150 g miez de nuca, 60 g faina, 1 lingura de pesmet alb, coaja de lamaie rasa, un varf de cutit de scortisoara pisata, 30 g cacao. Mod de preparare Se...

Barbara Mori: O Mare Actrita

Barbara Mori: O Mare Actrita

Dupa ce a obtinut primul sau premiu in lumea filmului, Barbara Mori a fost tot mai motivata sa continue ceea ce incepuse cu mare drag, o cariera de actrita. Marii oameni din lumea filmului...

Biscuiti vanilati

Biscuiti vanilati

Ingrediente: Zahăr 300 g, ouă 6 buc, faina 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coajă de lămaie rasă 25 g. Mod de preparare: Gălbenuşurile se amestecă...

Bors de putina

Bors de putina

Ingrediente : Tărâţe de grâu 2 kg, mălai 1 kg, pâine neagră 500 g, drojdie de bere 50 g. Mod de preparare : Se face o plămadă din drojdie, mălai...

Bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Ingrediente: Albuşuri 6 buc, zahăr 300 g. nuci 300 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă rasă de lămaie 20 g. Mod de preparare: Albuşurile se bat împreună...

Bors de pasare cu legume

Bors de pasare cu legume

Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de...

Bors de perisoare

Bors de perisoare

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g carne macră de vacă, oase pentru zeamă, 2 cepe, 300 g zarzavat de supă, 2 ouă. 100 g smantana, 60 g orez, 1 l borş, cateva...

Biogazul

Biogazul

Formarea de gaze combustibile, prin descompunerea substantelor organice umede in medii lipsite de oxigen molecular, este un proces care se produce in mod natural pe Terra. Metanul este...

Britney Spears: Viata Personala

Britney Spears: Viata Personala

Britney Jean Spears s-a nascut la data de 2 decembrie 1981 in McComb, Mississippi si este fiica lui James Parnell Spears si a lui Lynne Irene. Aceasta mai are 2 frati, pe Bryan James...

Baia de nisip

Baia de nisip

Baia de nisip nu este valorificată în suficientă măsură, deşi prin efectele obţinute asupra transpiraţiei, ea reprezintă un procedeu terapeutic folosit în...

Budinca de ciuperci

Budinca de ciuperci

Ingrediente : Ciuperci 1 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, făină 50 g, franzelă 300 g, ouă 5 buc, lapte 250 ml, caşcaval 100 g, verdeaţă 2 leg. piper, sare. Mod...

Buseuri cu nuci

Buseuri cu nuci

Ingrediente: Făină 900 g, unt 800 g, oţet 9° 10 ml, sare., ouă 2 buc. Crema: nuci 400 g, pesmet 250 g, coajă rasă de lămaie 30 g, zahăr 400 g, zahăr...

Balada - Plan

Balada - Plan

Una dintre speciile cele mai reprezentative ale literaturii populare este balada sau cantecul batranesc, a carei existenta este atestata, in anumite medii, inca din secolele al XIV-lea...

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezelele se prepara la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Bezelele, coapte la foc slab, cand sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se umplu...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >