| ||||||||||
Articole: pag 10
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente : Spanac 1 kg, ciuperci 300 g, ouă 4 buc, făină 60 g, caşcaval 150 g, unt 100 g, pesmet 25 g, nucşoară 1/2 g, usturoi 10 g, sare. Mod de preparare : Spanacul... | Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing Beatfactor.ro este unul dintre putinele site-uri de gen din Romania. Din pacate, atunci cand vorbim de cultura muzicala romaneasca, limitarile sunt imense. Practic nu se cunosc... |
Ingrediente 600 g cartofi, 400 g făină, 4 ouă, 300 g brînză telemea, 50 g unt, 100 ml lapte, 30 g drojdie, sare. Mod de prepapare Cartofii fierţi se scurg de apă, se... | Berbatov, un debut in fotbal mai degraba nefericit Dimitar Berbatov, fiu de sportivi(tatal fotbalist, mama handbalista), prea sortit sa urmeze si el o cariera in sport. Asa a si fost, el urmandu-si tatal si devenind si el fotbalist... |
Dupa ce a obtinut primul sau premiu in lumea filmului, Barbara Mori a fost tot mai motivata sa continue ceea ce incepuse cu mare drag, o cariera de actrita. Marii oameni din lumea filmului... | Ingrediente: Mălai 600 g, jintiţă 2 l, smântâna 500 g, unt 150 g, caş proaspăt 500 g, sare. Mod de preparare: Jintiţa, untul şi smântâna se pun la fiert cu sare.... |
Bulz oltenesc umplut cu gaigana Ingreriente: Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100 g, ulei 30 g, sare. Cum... | Ingrediente: Branză de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, ouă 6 buc, zahăr 250 g, făină 25 g, răzătură de coajă de lămaie 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare. Mod... |
Bacovia - cel mai important poet simbolist roman acovia este unul dintre marii poeti originali de dupa Eminescu ; despre manierismul estetic definind atmosfera cunoscuta in istoria literara sub numele de bacovianism au vorbit toti... | Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g cartofi, 60 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2 cepe sau 2 fire de praz, 1 ţelină, 1/4 căpăţană de varză mică, 50 g bulion sau... |
Ingrediente: Făină 150 g, mere 600 g, ouă 6 buc, unt 150 g, zahăr 200 g, coniac 40 ml, praf de copt 1/2 plic, lămaie 75 g, pesmet alb 25 g. Mod de preparare: Se curăţă... | Ingrediente : Ciuperci 1 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, făină 50 g, franzelă 300 g, ouă 5 buc, lapte 250 ml, caşcaval 100 g, verdeaţă 2 leg. piper, sare. Mod de preparare... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g carne macră de vacă, oase pentru zeamă, 2 cepe, 300 g zarzavat de supă, 2 ouă. 100 g smantana, 60 g orez, 1 l borş, cateva roşii sau 1... | Ingrediente: Zahăr 300 g, ouă 6 buc, faina 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coajă de lămaie rasă 25 g. Mod de preparare: Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi... |
Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de tomate 25 g... | Britney Spears: Viata Personala Britney Jean Spears s-a nascut la data de 2 decembrie 1981 in McComb, Mississippi si este fiica lui James Parnell Spears si a lui Lynne Irene. Aceasta mai are 2 frati, pe Bryan James... |
Ingrediente: Foi de plăcintă sau foi pentru ştrudel 500 g, zahăr 500 g, miere 100 g, nuci 500 g, unt 250 g, pesmet alb 50 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Foile... | Formarea de gaze combustibile, prin descompunerea substantelor organice umede in medii lipsite de oxigen molecular, este un proces care se produce in mod natural pe Terra. Metanul este... |
Baia de nisip nu este valorificată în suficientă măsură, deşi prin efectele obţinute asupra transpiraţiei, ea reprezintă un procedeu terapeutic folosit în vederea stimulării... | Multe s-au scris despre băuturile alcoolice şi efectele lor asupra omului. Este şi firesc. De la început trebuie să recunoaştem că atât vinul, cât şi celelalte băuturi alcoolice... |
Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina... | Ingrediente 6 oua, 160 g zahar, 150 g miez de nuca, 60 g faina, 1 lingura de pesmet alb, coaja de lamaie rasa, un varf de cutit de scortisoara pisata, 30 g cacao. Mod de preparare Se... |
Una dintre speciile cele mai reprezentative ale literaturii populare este balada sau cantecul batranesc, a carei existenta este atestata, in anumite medii, inca din secolele al XIV-lea... | Ingrediente: Albuşuri 6 buc, zahăr 300 g. nuci 300 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă rasă de lămaie 20 g. Mod de preparare: Albuşurile se bat împreună cu zahărul şi... |


















