FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 10

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing

Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing

Beatfactor.ro este unul dintre putinele site-uri de gen din Romania. Din pacate, atunci cand vorbim de cultura muzicala romaneasca, limitarile sunt imense. Practic nu se cunosc...

Budinca cu branza de vaci

Budinca cu branza de vaci

Ingrediente: Branză de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, ouă 6 buc, zahăr 250 g, făină 25 g, răzătură de coajă de lămaie 30 g, zahăr vanilat...

Berbatov, un debut in fotbal mai degraba nefericit

Berbatov, un debut in fotbal mai degraba nefericit

Dimitar Berbatov, fiu de sportivi(tatal fotbalist, mama handbalista), prea sortit sa urmeze si el o cariera in sport. Asa a si fost, el urmandu-si tatal si devenind si el fotbalist...

Barbatii Gemeni

Barbatii Gemeni

Reprezinta tipul de sot neindicat pentru o sotie posesiva si pasionata, deoarece acest tip de barbat e talentat si interesant pentru multe persoane si al doreste sa schimbe des mediul...

Bulz oltenesc umplut cu gaigana

Bulz oltenesc umplut cu gaigana

Ingreriente: Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100...

Batrana Cracovia

Batrana Cracovia

Fosta capitala a Poloniei este cel mai iubit oras al acestei tari si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, dar si unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. Este...

Bors de legume de iarna

Bors de legume de iarna

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g cartofi, 60 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2 cepe sau 2 fire de praz, 1 ţelină, 1/4 căpăţană de varză...

Bacovia - cel mai important poet simbolist roman

Bacovia - cel mai important poet simbolist roman

acovia este unul dintre marii poeti originali de dupa Eminescu ; despre manierismul estetic definind atmosfera cunoscuta in istoria literara sub numele de bacovianism au vorbit toti...

Baclava

Baclava

Ingrediente: Foi de plăcintă sau foi pentru ştrudel 500 g, zahăr 500 g, miere 100 g, nuci 500 g, unt 250 g, pesmet alb 50 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare...

Bauturile alcoolice

Bauturile alcoolice

Multe s-au scris despre băuturile alcoolice şi efectele lor asupra omului. Este şi firesc. De la început trebuie să recunoaştem că atât vinul, cât şi celelalte...

Biscuiti vanilati

Biscuiti vanilati

Ingrediente: Zahăr 300 g, ouă 6 buc, faina 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coajă de lămaie rasă 25 g. Mod de preparare: Gălbenuşurile se amestecă...

Blat de cacao cu nuci

Blat de cacao cu nuci

Ingrediente 6 oua, 160 g zahar, 150 g miez de nuca, 60 g faina, 1 lingura de pesmet alb, coaja de lamaie rasa, un varf de cutit de scortisoara pisata, 30 g cacao. Mod de preparare Se...

Bors de pasare cu legume

Bors de pasare cu legume

Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de...

Budinca de ciuperci

Budinca de ciuperci

Ingrediente : Ciuperci 1 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, făină 50 g, franzelă 300 g, ouă 5 buc, lapte 250 ml, caşcaval 100 g, verdeaţă 2 leg. piper, sare. Mod...

Bors de putina

Bors de putina

Ingrediente : Tărâţe de grâu 2 kg, mălai 1 kg, pâine neagră 500 g, drojdie de bere 50 g. Mod de preparare : Se face o plămadă din drojdie, mălai...

Barbara Mori: O Mare Actrita

Barbara Mori: O Mare Actrita

Dupa ce a obtinut primul sau premiu in lumea filmului, Barbara Mori a fost tot mai motivata sa continue ceea ce incepuse cu mare drag, o cariera de actrita. Marii oameni din lumea filmului...

Bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Ingrediente: Albuşuri 6 buc, zahăr 300 g. nuci 300 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă rasă de lămaie 20 g. Mod de preparare: Albuşurile se bat împreună...

Bors de perisoare

Bors de perisoare

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g carne macră de vacă, oase pentru zeamă, 2 cepe, 300 g zarzavat de supă, 2 ouă. 100 g smantana, 60 g orez, 1 l borş, cateva...

Baia de nisip

Baia de nisip

Baia de nisip nu este valorificată în suficientă măsură, deşi prin efectele obţinute asupra transpiraţiei, ea reprezintă un procedeu terapeutic folosit în...

Biogazul

Biogazul

Formarea de gaze combustibile, prin descompunerea substantelor organice umede in medii lipsite de oxigen molecular, este un proces care se produce in mod natural pe Terra. Metanul este...

Britney Spears: Viata Personala

Britney Spears: Viata Personala

Britney Jean Spears s-a nascut la data de 2 decembrie 1981 in McComb, Mississippi si este fiica lui James Parnell Spears si a lui Lynne Irene. Aceasta mai are 2 frati, pe Bryan James...

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezelele se prepara la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Bezelele, coapte la foc slab, cand sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se umplu...

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Dusurile sunt proceduri hidroterapeutice aplicate cu ajutorul unor dispozitive care au ca scop sa imprastie apa la temperaturi si presiuni variate pe suprafata corpului. Dusurile...

Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

Ingrediente : Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >