|
Articole: pag 10
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente : Spanac 1 kg, ciuperci 300 g, ouă 4 buc, făină 60 g, caşcaval 150 g, unt 100 g, pesmet 25 g, nucşoară 1/2 g, usturoi 10 g, sare. Mod de preparare... | Reprezinta tipul de sot neindicat pentru o sotie posesiva si pasionata, deoarece acest tip de barbat e talentat si interesant pentru multe persoane si al doreste sa schimbe des mediul... |
Ingrediente: Mălai 600 g, jintiţă 2 l, smântâna 500 g, unt 150 g, caş proaspăt 500 g, sare. Mod de preparare: Jintiţa, untul şi smântâna se... | Bulz oltenesc umplut cu gaigana Ingreriente: Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100... |
Ingrediente 7-8 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 g ciocolata sau 60 g cacao, 20 ml ulei, 1 lingura de apa. Mod de preparare Se toarna galbenusurile intr-un castron, se... | Fosta capitala a Poloniei este cel mai iubit oras al acestei tari si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, dar si unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. Este... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g cartofi, 60 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2 cepe sau 2 fire de praz, 1 ţelină, 1/4 căpăţană de varză... | Multe s-au scris despre băuturile alcoolice şi efectele lor asupra omului. Este şi firesc. De la început trebuie să recunoaştem că atât vinul, cât şi celelalte... |
Bacovia - cel mai important poet simbolist roman acovia este unul dintre marii poeti originali de dupa Eminescu ; despre manierismul estetic definind atmosfera cunoscuta in istoria literara sub numele de bacovianism au vorbit toti... | Ingrediente: Foi de plăcintă sau foi pentru ştrudel 500 g, zahăr 500 g, miere 100 g, nuci 500 g, unt 250 g, pesmet alb 50 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare... |
Ingrediente 6 oua, 160 g zahar, 150 g miez de nuca, 60 g faina, 1 lingura de pesmet alb, coaja de lamaie rasa, un varf de cutit de scortisoara pisata, 30 g cacao. Mod de preparare Se... | Ingrediente : Tărâţe de grâu 2 kg, mălai 1 kg, pâine neagră 500 g, drojdie de bere 50 g. Mod de preparare : Se face o plămadă din drojdie, mălai... |
Ingrediente: Albuşuri 6 buc, zahăr 300 g. nuci 300 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă rasă de lămaie 20 g. Mod de preparare: Albuşurile se bat împreună... | Ingrediente: Zahăr 300 g, ouă 6 buc, faina 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coajă de lămaie rasă 25 g. Mod de preparare: Gălbenuşurile se amestecă... |
Dupa ce a obtinut primul sau premiu in lumea filmului, Barbara Mori a fost tot mai motivata sa continue ceea ce incepuse cu mare drag, o cariera de actrita. Marii oameni din lumea filmului... | Formarea de gaze combustibile, prin descompunerea substantelor organice umede in medii lipsite de oxigen molecular, este un proces care se produce in mod natural pe Terra. Metanul este... |
Baia de nisip nu este valorificată în suficientă măsură, deşi prin efectele obţinute asupra transpiraţiei, ea reprezintă un procedeu terapeutic folosit în... | Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de... |
Ingrediente: Făină 900 g, unt 800 g, oţet 9° 10 ml, sare., ouă 2 buc. Crema: nuci 400 g, pesmet 250 g, coajă rasă de lămaie 30 g, zahăr 400 g, zahăr... | Britney Spears: Viata Personala Britney Jean Spears s-a nascut la data de 2 decembrie 1981 in McComb, Mississippi si este fiica lui James Parnell Spears si a lui Lynne Irene. Aceasta mai are 2 frati, pe Bryan James... |
Bezele umplute cu frisca sau cu crema Bezelele se prepara la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Bezelele, coapte la foc slab, cand sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se umplu... | Ingrediente : Ciuperci 1 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, făină 50 g, franzelă 300 g, ouă 5 buc, lapte 250 ml, caşcaval 100 g, verdeaţă 2 leg. piper, sare. Mod... |
Una dintre speciile cele mai reprezentative ale literaturii populare este balada sau cantecul batranesc, a carei existenta este atestata, in anumite medii, inca din secolele al XIV-lea... | Ingrediente Pentru 6 porţii: 300 g carne macră de vacă, oase pentru zeamă, 2 cepe, 300 g zarzavat de supă, 2 ouă. 100 g smantana, 60 g orez, 1 l borş, cateva... |