FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 424
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing

 Q:   Intreaba despre Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing       
Beatfactor.ro, ghidul de muzica dance, electronic si clubbing Beatfactor.ro este unul dintre putinele site-uri de gen din Romania. Din pacate, atunci cand vorbim de cultura muzicala romaneasca, limitarile sunt imense.

Practic nu se cunosc decat cateva genuri de muzica iar printre cele mai predominante vor fi manelele. Este un fapt trist insa foarte adevarat. Multi specialisti considera asta o perioada de trecere in dezvoltarea culturala a poporului roman insa din nefericire aceasta perioada pare sa nu se sfarseasca.

Revenind la subiect, beatfactor.ro este un site ce ofera informatii esentiale in ceea ce priveste muzica dance, electronic si clubbing-ul din Romania. Aici, utilizatorii pot gasi tot ceea ce doresc, pot afla mai multe despre spectacolele ce au loc (in orice colt al tarii), pot citi mai multe despre artistii favoriti, pot vedea poz e cu acestia din timpul concertelor si nu numai sau pot citi interviuri cu formatiile de top.

Beatfactor.ro este un site destul de complet. Prezinta o informatie bine structurata, actualizata si extrem de utila pentru fanii genului. Spre deosebire de multe alte site-uri asemanatoare (ma refer la site-uri de muzica), beatfactor.ro nu te va asalta cu nenumarate reclame gen pop-up ce pot trasforma o simpla navigare intr-un adevarat cosmar. Interfata este simpla dar primitoare si usor de folosit. Informatiile sunt impartite pe categorii bine determinate. Exista si cateva motoare de cautare pentru o mai usoara gasire a informatiilor dorite.

Acest site arata ca fenomenul muzical mai are o sansa in Romania. Mai exista o sansa sa avem diversitate si nu un singur gen muzical pentru orice eveniment. Gusturile muzicale nu se discuta si din aceasta cauza beatfactor.ro este atat de important. Exista fani rock, exista fani dance, exista fani latino si asa mai departe insa important este ca toti acesti fani sa aiba o sursa de informatie sau un loc unde sa poata citi mai multe despre muzica favorita. Beatfactor.ro ofer acest "sanctuar" fanilor dance, electronic si clubbing.

By FW Editor


Tag-uri: muzica, site, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :