|
Articole: pag 12
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente : Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g.... | Ingrediente 600 g ştevie sau măcriş (sau ambele), 60 g unt, 60 g orez, 2-3 ouă, 100 g smantana, verdeaţă, 1/2 I borş, sare, 100 g ceapă. Mod de prepapare Se... |
Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina... | Mod de prepapare Acest borş se pregăteşte din mai multe verdeţuri: lobodă, salată verde, urzici, spanac, ştevie, ceapă verde, mărar, pătrunjel verde;... |
Ingrediente 250 g faina, 60 g unt, 1 ou, 100 g zahar, 1 lingura de smantana groasa, 1 lamaie, 1 lingura de rom, 1/2 pachetel praf de copt. Mod de preparare Zaharul, oul... | Brooklyn Decker s-a nascut pe 12 aprilie 1987 in Kettering, Ohio, Statele Unite ale Americii insa a copilarit in Middletown, Ohio dupa care in Charlotte, Carolina de Nord. Ea este singurul... |
Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova Ingrediente : Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş... | Budinca de fasole verde cu carnati Ingrediente : Fasole verde 1 kg, ceapă 150 g, carnaţi afumaţi 200 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, făină 30 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare... |
Ingrediente: Făină 150 g, mere 600 g, ouă 6 buc, unt 150 g, zahăr 200 g, coniac 40 ml, praf de copt 1/2 plic, lămaie 75 g, pesmet alb 25 g. Mod de preparare: Se... | Mod de prepapare Se curăţă 5-6 kg sfeclă roşie, se taie în sferturi şi se aşază într-un borcan care se umple cu apă călduţă fiartă în... |
Se prepară la fel ca blanchetul de pui | Se prepara la fel ca bavareza de vanilie, cu singura deosebire ca la inceput se mai adauga 50 g esenta de cafea. |
Beneficiile procedurilor hidroterapeutice Dusurile sunt proceduri hidroterapeutice aplicate cu ajutorul unor dispozitive care au ca scop sa imprastie apa la temperaturi si presiuni variate pe suprafata corpului. Dusurile... | Ingrediente : Bame 1,5 kg, ceapă 600 g, roşii 1,5 kg, ulei 150 g, oţet 9° 75 ml, mărar verde 2 leg, sare. Mod de preparare: Bamele se aleg, se curăţă... |
Ingrediente 300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă... | Ingrediente 600 g sfeclă roşie, 2-3- ouă, 200 g smantana, 200 g castraveţi proaspeţi, 1-2 linguri de oţet, 8-10 fire de ceapă verde, 2 legături ridichi de... |
Budinca de cartofi cu sunca II Ingrediente : Cartofi 1,5 kg, unt 100 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, caşcaval 150 g, nucşoară, sare. Mod de preparare : Cartofii se... | Ingrediente : Conopidă 800 g, unt 100 g, făină 75 g, lapte 400 ml, smântână 200 g, ouă 4 buc, pesmet 30 g, piper, sare. Mod de preparare : Conopida se... |
Ingrediente : Lobodă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ceapă 3 leg, ulei 50 g, orez 50 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare. Mod... | Cand aluatul de briose (v. reteta "Briose") este gata, se pune pe o planseta presarata cu faina, se intinde cu sucitorul o foaie de 1/2 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 8—10... |
Ingrediente 2 kg bame, 2 cepe potrivite, 1,500 kg rosii, 300 ml ulei. Mod de preparare Bamele se aleg mici, tinere si foarte proaspete. Se curata, se spala si se oparesc... | Beckham, protagonistul unora dintre cele mai celebre reclame Fiind un nume si o imagine care s-a vandut dintotdeauna extraordinar de bine, la usa lui Beckham au batut mereu dintrei cei mai diversi sponsori, gata sa-i ofere oricat, numai pentru... |
Bors taranesc cu fasole alba uscata Ingrediente 300 g fasole uscată, 300 g sfeclă roşie, 100 g ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 ml ulei, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, 1 legătură... | Ingrediente : Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare : Se curăţă... |