FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Budinca de mere I

Budinca de mere I

Ingrediente: Făină 150 g, mere 600 g, ouă 6 buc, unt 150 g, zahăr 200 g, coniac 40 ml, praf de copt 1/2 plic, lămaie 75 g, pesmet alb 25 g. Mod de preparare: Se...

Budismul

Budismul

Buddha (în sanscrită - "Iluminatul") denumeşte nu numai zeul, ci şi fiinţa care a dobândit gradul suprem de perfecţiune, atingând starea de „nirvana"....

Balneafizioterapia si efectele sale benefice

Balneafizioterapia si efectele sale benefice

Balneafizioterapia ocupă un loc important în cadrul acţiunilor de recuperare medicală. Se poate spune că este necesară într-o anumită etapă oricărei boli...

Biftec tartar

Biftec tartar

Ingrediente 500-600 g muschi sau capac de vaca, 6 oua, 5 g piper, 100 g unt, 300 g ceapa, 50 g verdeata taiata marunt, 1 lingurita boia de ardei, sare. Mod de preparare Muschiul...

Blanchet de gaina

Blanchet de gaina

Se prepară la fel ca blanchetul de pui

Baclava cu sirop

Baclava cu sirop

Ingrediente 500 g foi de placinta din comert Pentru umplutura: 350-400 g nuci pisate, 25 g coaja de lamaie, vanilie. Pentru sirop: 400 g zahar, 100 g miere de albine, 1...

Bors moldovenesc de pasare cu taitei

Bors moldovenesc de pasare cu taitei

Ingrediente Pentru 6 porţii: 6 bucăţi carne de pasăre sau 1 găină, 300 g tăiţei de casă, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel...

Blocurile zgarie-nori

Blocurile zgarie-nori

Aparitia blocurilor zgarie-nori Clădirea Home Insurance desenată de William le Baron Jenney a fost prima construcţie din lume care a fost ridicată pe baza unui schelet....

Brooklun Decker: Cariera

Brooklun Decker: Cariera

Brooklyn Decker s-a nascut pe 12 aprilie 1987 in Kettering, Ohio, Statele Unite ale Americii insa a copilarit in Middletown, Ohio dupa care in Charlotte, Carolina de Nord. Ea este singurul...

Bors de verdeturi

Bors de verdeturi

Mod de prepapare Acest borş se pregăteşte din mai multe verdeţuri: lobodă, salată verde, urzici, spanac, ştevie, ceapă verde, mărar, pătrunjel verde;...

Budinca de conopida I

Budinca de conopida I

Ingrediente : Conopidă 800 g, unt 100 g, făină 75 g, lapte 400 ml, smântână 200 g, ouă 4 buc, pesmet 30 g, piper, sare. Mod de preparare : Conopida se...

Budinca de fasole verde cu carnati

Budinca de fasole verde cu carnati

Ingrediente : Fasole verde 1 kg, ceapă 150 g, carnaţi afumaţi 200 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, făină 30 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare...

Bulz cu branza de Dorna

Bulz cu branza de Dorna

Ingrediente: Mălai 400 g, lapte 1,6 l, brânză de Dorna 300 g, unt 200 g, sare. Mod de preparare: Laptele se pune la fiert într-un ceaun. Se adaugă sare şi...

Biscuiti pentru  ceai I

Biscuiti pentru ceai I

Ingrediente 250 g faina, 60 g unt, 1 ou, 100 g zahar, 1 lingura de smantana groasa, 1 lamaie, 1 lingura de rom, 1/2 pachetel praf de copt. Mod de preparare Zaharul, oul...

Beckham, protagonistul unora dintre cele mai celebre reclame

Beckham, protagonistul unora dintre cele mai celebre reclame

Fiind un nume si o imagine care s-a vandut dintotdeauna extraordinar de bine, la usa lui Beckham au batut mereu dintrei cei mai diversi sponsori, gata sa-i ofere oricat, numai pentru...

Bors rece din cruditati

Bors rece din cruditati

Ingrediente 600 g sfeclă roşie, 2-3- ouă, 200 g smantana, 200 g castraveţi proaspeţi, 1-2 linguri de oţet, 8-10 fire de ceapă verde, 2 legături ridichi de...

Bors de ciuperci I

Bors de ciuperci I

Ingrediente : Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g....

Bame gratinate

Bame gratinate

Ingrediente : Bame 1,5 kg, ceapă 600 g, roşii 1,5 kg, ulei 150 g, oţet 9° 75 ml, mărar verde 2 leg, sare. Mod de preparare: Bamele se aleg, se curăţă...

Briose cu mere

Briose cu mere

Cand aluatul de briose (v. reteta "Briose") este gata, se pune pe o planseta presarata cu faina, se intinde cu sucitorul o foaie de 1/2 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 8—10...

Bors moldovenesc de legume

Bors moldovenesc de legume

Ingrediente 300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă...

Bors de urzici din Oltenia

Bors de urzici din Oltenia

Ingredinete : Urzici tinere 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 180 g, ulei 75 g, bulion 25 g, lapte 200 ml, făină 50 g, borş de putină...

Bame a la grec, o noua reteta

Bame a la grec, o noua reteta

Ingrediente 2 kg bame, 2 cepe potrivite, 1,500 kg rosii, 300 ml ulei. Mod de preparare Bamele se aleg mici, tinere si foarte proaspete. Se curata, se spala si se oparesc...

Bavareza de cafea

Bavareza de cafea

Se prepara la fel ca bavareza de vanilie, cu singura deosebire ca la inceput se mai adauga 50 g esenta de cafea.

Bors de loboda

Bors de loboda

Ingrediente : Lobodă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ceapă 3 leg, ulei 50 g, orez 50 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare. Mod...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >