FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Bors de ciuperci I

Bors de ciuperci I

Ingrediente : Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g....

Bors de stevie sau de macris

Bors de stevie sau de macris

Ingrediente 600 g ştevie sau măcriş (sau ambele), 60 g unt, 60 g orez, 2-3 ouă, 100 g smantana, verdeaţă, 1/2 I borş, sare, 100 g ceapă. Mod de prepapare Se...

Briose I

Briose I

Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina...

Bors de verdeturi

Bors de verdeturi

Mod de prepapare Acest borş se pregăteşte din mai multe verdeţuri: lobodă, salată verde, urzici, spanac, ştevie, ceapă verde, mărar, pătrunjel verde;...

Biscuiti pentru  ceai I

Biscuiti pentru ceai I

Ingrediente 250 g faina, 60 g unt, 1 ou, 100 g zahar, 1 lingura de smantana groasa, 1 lamaie, 1 lingura de rom, 1/2 pachetel praf de copt. Mod de preparare Zaharul, oul...

Brooklun Decker: Cariera

Brooklun Decker: Cariera

Brooklyn Decker s-a nascut pe 12 aprilie 1987 in Kettering, Ohio, Statele Unite ale Americii insa a copilarit in Middletown, Ohio dupa care in Charlotte, Carolina de Nord. Ea este singurul...

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Ingrediente : Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş...

Budinca de fasole verde cu carnati

Budinca de fasole verde cu carnati

Ingrediente : Fasole verde 1 kg, ceapă 150 g, carnaţi afumaţi 200 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, făină 30 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare...

Budinca de mere I

Budinca de mere I

Ingrediente: Făină 150 g, mere 600 g, ouă 6 buc, unt 150 g, zahăr 200 g, coniac 40 ml, praf de copt 1/2 plic, lămaie 75 g, pesmet alb 25 g. Mod de preparare: Se...

Bors esenta din sfecla murata

Bors esenta din sfecla murata

Mod de prepapare Se curăţă 5-6 kg sfeclă roşie, se taie în sferturi şi se aşază într-un borcan care se umple cu apă călduţă fiartă în...

Blanchet de gaina

Blanchet de gaina

Se prepară la fel ca blanchetul de pui

Bavareza de cafea

Bavareza de cafea

Se prepara la fel ca bavareza de vanilie, cu singura deosebire ca la inceput se mai adauga 50 g esenta de cafea.

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Dusurile sunt proceduri hidroterapeutice aplicate cu ajutorul unor dispozitive care au ca scop sa imprastie apa la temperaturi si presiuni variate pe suprafata corpului. Dusurile...

Bame gratinate

Bame gratinate

Ingrediente : Bame 1,5 kg, ceapă 600 g, roşii 1,5 kg, ulei 150 g, oţet 9° 75 ml, mărar verde 2 leg, sare. Mod de preparare: Bamele se aleg, se curăţă...

Bors moldovenesc de legume

Bors moldovenesc de legume

Ingrediente 300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă...

Bors rece din cruditati

Bors rece din cruditati

Ingrediente 600 g sfeclă roşie, 2-3- ouă, 200 g smantana, 200 g castraveţi proaspeţi, 1-2 linguri de oţet, 8-10 fire de ceapă verde, 2 legături ridichi de...

Budinca de cartofi cu sunca II

Budinca de cartofi cu sunca II

Ingrediente : Cartofi 1,5 kg, unt 100 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, caşcaval 150 g, nucşoară, sare. Mod de preparare : Cartofii se...

Budinca de conopida I

Budinca de conopida I

Ingrediente : Conopidă 800 g, unt 100 g, făină 75 g, lapte 400 ml, smântână 200 g, ouă 4 buc, pesmet 30 g, piper, sare. Mod de preparare : Conopida se...

Bors de loboda

Bors de loboda

Ingrediente : Lobodă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ceapă 3 leg, ulei 50 g, orez 50 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare. Mod...

Briose cu mere

Briose cu mere

Cand aluatul de briose (v. reteta "Briose") este gata, se pune pe o planseta presarata cu faina, se intinde cu sucitorul o foaie de 1/2 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 8—10...

Bame a la grec, o noua reteta

Bame a la grec, o noua reteta

Ingrediente 2 kg bame, 2 cepe potrivite, 1,500 kg rosii, 300 ml ulei. Mod de preparare Bamele se aleg mici, tinere si foarte proaspete. Se curata, se spala si se oparesc...

Beckham, protagonistul unora dintre cele mai celebre reclame

Beckham, protagonistul unora dintre cele mai celebre reclame

Fiind un nume si o imagine care s-a vandut dintotdeauna extraordinar de bine, la usa lui Beckham au batut mereu dintrei cei mai diversi sponsori, gata sa-i ofere oricat, numai pentru...

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Ingrediente 300 g fasole uscată, 300 g sfeclă roşie, 100 g ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 ml ulei, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, 1 legătură...

Budinca de varza

Budinca de varza

Ingrediente : Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare : Se curăţă...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >