|
Articole: pag 11
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Foile de clatite si umplutura de carne se prepara la fel ca in reteta "Clatite umplute cu carne", cu deosebirea ca in loc sa se ruleze se aseaza alternativ, intr-o forma rotunda unsa... | Ingrediente: Făină 450 g, zahăr pudră 180 g, miere 100 g, ouă 3 buc, lămaie 175 g, scorţişoară măcinată 11 g, praf de copt 1/2 plic, stafide 100 g, sare. Mod de... |
Bezele umplute cu frisca sau cu crema Bezelele se prepara la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Bezelele, coapte la foc slab, cand sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se umplu... | Ingrediente : Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, mazăre verde 100 g, fasole verde 100 g, cartofi 100 g, roşii 300 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântână 200 g, gălbenuşuri 2 buc... |
Baia de nisip nu este valorificată în suficientă măsură, deşi prin efectele obţinute asupra transpiraţiei, ea reprezintă un procedeu terapeutic folosit în vederea stimulării... | Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal Ingrediente : Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână... |
Ingrediente : Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l, pătrunjel... | Budinca de macaroane cu afumatura Ingrediente: Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Macaroanele se rup în două şi... |
De la Shakespeare încoace am învăţat că întreaga lume e o scenă şi că fiecare intră şi iese din cadru, jucandu-şi rolul. Dar chiar şi admiţand această perspectivă ironică... | Ingrediente 300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca. Mod de preparare Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine... |
Ingrediente: Tăiţei din ou 450 g, ouă 3 buc, şuncă 200 g, caşcaval 200 g, unt 100 g, smântână 250 g, pesmet alb 25 g, piper, sare. Mod de preparare: Tăiţeii se fierb... | Bataliile purtate de strategul grec Miltiade-partea 2 Comanda supremă fu încredinţată lui Miltiade care, pentru a feri cetatea de un atac persan combinat, pe mare şi pe uscat, hotăra să-i întampine pe duşmani în afara zidurilor.... |
Ingrediente O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre boabe, 2-3 cartofi, 300... | Dupa minunata experienta avuta cu castigarea concursului si aparitia la cateva evenimente mondene organizate de agentia de moda la care ea a debutat, Brooklyn Decker a atras foarte... |
Ingrediente 5 galbenusuri, 150 g zahar, 100 ml lapte, 10 g gelatina, 250 g frisca, 1 pachetel de zahar vanilat. Mod de preparare Intr-un vas, pe marginea plitei, se bat impreuna... | Se prepara la fel ca bavareza de ciocolata, cu deosebirea ca ciocolata se inlocuieste cu 100 g cacao, care se dizolva cu lapte si se toarna in compozitie la inceputul prepararii. |
Ingreriente: Creier 500 g, unt 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml. ouă 5 buc. caşcaval 150 g, pesmet 25 g, sare. Cum se prepară: Se ţine creierul 2 ore în apă rece... | Balneafizioterapia si efectele sale benefice Balneafizioterapia ocupă un loc important în cadrul acţiunilor de recuperare medicală. Se poate spune că este necesară într-o anumită etapă oricărei boli, în special în... |
Ingrediente: Mălai 300 g, unt 50 g, ouă 10 buc, telemea 250 g, ulei 100 g, caşcaval 50 g, sare. Mod de preparare: Se bat ouăle şi se prepară din ele cinci foi de omletă.... | Ingrediente: Mălai 400 g, lapte 1,6 l, brânză de Dorna 300 g, unt 200 g, sare. Mod de preparare: Laptele se pune la fiert într-un ceaun. Se adaugă sare şi, când a dat... |
Bookblog.ro - blog colectiv care publica recenzii de carte Bookblog a fost lansat in martie 2006, cu scopul de a face din el cel mai important site despre carti si lectura, de pe internetul romanesc. Realizatorii acestui site au vrut ca bookblog.ro... | Bors moldovenesc de pasare cu taitei Ingrediente Pentru 6 porţii: 6 bucăţi carne de pasăre sau 1 găină, 300 g tăiţei de casă, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ardei gras, cateva boabe... |
Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina... | Ingrediente 600 g ştevie sau măcriş (sau ambele), 60 g unt, 60 g orez, 2-3 ouă, 100 g smantana, verdeaţă, 1/2 I borş, sare, 100 g ceapă. Mod de prepapare Se curăţă... |