FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 11

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Bors de pasare cu taietei I

Bors de pasare cu taietei I

Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1, ouă 1 buc, făină 200...

Buseuri cu nuci

Buseuri cu nuci

Ingrediente: Făină 900 g, unt 800 g, oţet 9° 10 ml, sare., ouă 2 buc. Crema: nuci 400 g, pesmet 250 g, coajă rasă de lămaie 30 g, zahăr 400 g, zahăr...

Balada - Plan

Balada - Plan

Una dintre speciile cele mai reprezentative ale literaturii populare este balada sau cantecul batranesc, a carei existenta este atestata, in anumite medii, inca din secolele al XIV-lea...

Bors de legume din Ardeal

Bors de legume din Ardeal

Ingrediente : Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, mazăre verde 100 g, fasole verde 100 g, cartofi 100 g, roşii 300 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântână 200 g, gălbenuşuri...

Budinca de clatite cu carne

Budinca de clatite cu carne

Foile de clatite si umplutura de carne se prepara la fel ca in reteta "Clatite umplute cu carne", cu deosebirea ca in loc sa se ruleze se aseaza alternativ, intr-o forma rotunda unsa...

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Ingrediente: Orez 300 g, lapte 1/2 l, zahăr 375 g, coajă de lămaie rasă 35 g, mere 1,5 kg, unt 100 g, ouă 4 buc, pesmet alb 25 g, sare. Mod de preparare: Laptele...

Budinca de taitei cu sunca

Budinca de taitei cu sunca

Ingrediente: Tăiţei din ou 450 g, ouă 3 buc, şuncă 200 g, caşcaval 200 g, unt 100 g, smântână 250 g, pesmet alb 25 g, piper, sare. Mod de preparare...

Being Julia

Being Julia

De la Shakespeare încoace am învăţat că întreaga lume e o scenă şi că fiecare intră şi iese din cadru, jucandu-şi rolul. Dar chiar şi admiţand...

Bezele cu miere

Bezele cu miere

Ingrediente: Făină 450 g, zahăr pudră 180 g, miere 100 g, ouă 3 buc, lămaie 175 g, scorţişoară măcinată 11 g, praf de copt 1/2 plic, stafide...

Budinca de macaroane cu afumatura

Budinca de macaroane cu afumatura

Ingrediente: Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Macaroanele se rup în două...

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Ingrediente : Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş...

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade-partea 2

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade-partea 2

Comanda supremă fu încredinţată lui Miltiade care, pentru a feri cetatea de un atac persan combinat, pe mare şi pe uscat, hotăra să-i întampine pe duşmani...

Bavareza de caise

Bavareza de caise

Ingrediente 300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca. Mod de preparare Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine...

Bavareza de cacao

Bavareza de cacao

Se prepara la fel ca bavareza de ciocolata, cu deosebirea ca ciocolata se inlocuieste cu 100 g cacao, care se dizolva cu lapte si se toarna in compozitie la inceputul prepararii.

Bors de iepure I

Bors de iepure I

Ingrediente : Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l...

Briose I

Briose I

Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina...

Bors taranesc de pasare

Bors taranesc de pasare

Ingrediente O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre...

Bookblog.ro - blog colectiv care publica recenzii de carte

Bookblog.ro - blog colectiv care publica recenzii de carte

Bookblog a fost lansat in martie 2006, cu scopul de a face din el cel mai important site despre carti si lectura, de pe internetul romanesc. Realizatorii acestui site au vrut ca bookblog.ro...

Bulz a la Novaci

Bulz a la Novaci

Ingrediente: Mălai 300 g, unt 50 g, ouă 10 buc, telemea 250 g, ulei 100 g, caşcaval 50 g, sare. Mod de preparare: Se bat ouăle şi se prepară din ele cinci...

Bors de stevie sau de macris

Bors de stevie sau de macris

Ingrediente 600 g ştevie sau măcriş (sau ambele), 60 g unt, 60 g orez, 2-3 ouă, 100 g smantana, verdeaţă, 1/2 I borş, sare, 100 g ceapă. Mod de prepapare Se...

Budinca cu creier I

Budinca cu creier I

Ingreriente: Creier 500 g, unt 100 g, fran­zelă 200 g, lapte 200 ml. ouă 5 buc. caşcaval 150 g, pesmet 25 g, sare. Cum se prepară: Se ţine creierul 2 ore...

Brooklyn Decker: Evolutie

Brooklyn Decker: Evolutie

Dupa minunata experienta avuta cu castigarea concursului si aparitia la cateva evenimente mondene organizate de agentia de moda la care ea a debutat, Brooklyn Decker a atras foarte...

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Ingrediente 300 g fasole uscată, 300 g sfeclă roşie, 100 g ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 ml ulei, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, 1 legătură...

Bavareza de vanilie

Bavareza de vanilie

Ingrediente 5 galbenusuri, 150 g zahar, 100 ml lapte, 10 g gelatina, 250 g frisca, 1 pachetel de zahar vanilat. Mod de preparare Intr-un vas, pe marginea plitei, se bat impreuna...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >