FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 11

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Balada - Plan

Balada - Plan

Una dintre speciile cele mai reprezentative ale literaturii populare este balada sau cantecul batranesc, a carei existenta este atestata, in anumite medii, inca din secolele al XIV-lea...

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezele umplute cu frisca sau cu crema

Bezelele se prepara la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Bezelele, coapte la foc slab, cand sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se umplu...

Bors de putina

Bors de putina

Ingrediente : Tărâţe de grâu 2 kg, mălai 1 kg, pâine neagră 500 g, drojdie de bere 50 g. Mod de preparare : Se face o plămadă din drojdie, mălai...

Briose I

Briose I

Ingrediente 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 4-5 oua, 50 g zahar, 1 pahar de lapte, 25 g drojdie, 1 plic de zahar vanilat, putina sare. Mod de preparare Se cerne faina...

Bors de pasare cu taietei I

Bors de pasare cu taietei I

Ingrediente : Carne de pasăre 400- 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1, ouă 1 buc, făină 200...

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Ingrediente: Orez 300 g, lapte 1/2 l, zahăr 375 g, coajă de lămaie rasă 35 g, mere 1,5 kg, unt 100 g, ouă 4 buc, pesmet alb 25 g, sare. Mod de preparare: Laptele...

Budinca de taitei cu sunca

Budinca de taitei cu sunca

Ingrediente: Tăiţei din ou 450 g, ouă 3 buc, şuncă 200 g, caşcaval 200 g, unt 100 g, smântână 250 g, pesmet alb 25 g, piper, sare. Mod de preparare...

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade-partea 2

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade-partea 2

Comanda supremă fu încredinţată lui Miltiade care, pentru a feri cetatea de un atac persan combinat, pe mare şi pe uscat, hotăra să-i întampine pe duşmani...

Being Julia

Being Julia

De la Shakespeare încoace am învăţat că întreaga lume e o scenă şi că fiecare intră şi iese din cadru, jucandu-şi rolul. Dar chiar şi admiţand...

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Beneficiile procedurilor hidroterapeutice

Dusurile sunt proceduri hidroterapeutice aplicate cu ajutorul unor dispozitive care au ca scop sa imprastie apa la temperaturi si presiuni variate pe suprafata corpului. Dusurile...

Budinca de macaroane cu afumatura

Budinca de macaroane cu afumatura

Ingrediente: Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Macaroanele se rup în două...

Budinca de clatite cu carne

Budinca de clatite cu carne

Foile de clatite si umplutura de carne se prepara la fel ca in reteta "Clatite umplute cu carne", cu deosebirea ca in loc sa se ruleze se aseaza alternativ, intr-o forma rotunda unsa...

Bavareza de vanilie

Bavareza de vanilie

Ingrediente 5 galbenusuri, 150 g zahar, 100 ml lapte, 10 g gelatina, 250 g frisca, 1 pachetel de zahar vanilat. Mod de preparare Intr-un vas, pe marginea plitei, se bat impreuna...

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Ingrediente : Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş...

Bavareza de cacao

Bavareza de cacao

Se prepara la fel ca bavareza de ciocolata, cu deosebirea ca ciocolata se inlocuieste cu 100 g cacao, care se dizolva cu lapte si se toarna in compozitie la inceputul prepararii.

Bavareza de caise

Bavareza de caise

Ingrediente 300 g caise, 200 g zahar, 12 g gelatina, 300 g frisca. Mod de preparare Se aleg caise foarte coapte, se dau prin sita si se pun sa fiarba cu zaharul pana se obtine...

Bookblog.ro - blog colectiv care publica recenzii de carte

Bookblog.ro - blog colectiv care publica recenzii de carte

Bookblog a fost lansat in martie 2006, cu scopul de a face din el cel mai important site despre carti si lectura, de pe internetul romanesc. Realizatorii acestui site au vrut ca bookblog.ro...

Bezele cu miere

Bezele cu miere

Ingrediente: Făină 450 g, zahăr pudră 180 g, miere 100 g, ouă 3 buc, lămaie 175 g, scorţişoară măcinată 11 g, praf de copt 1/2 plic, stafide...

Bors taranesc de pasare

Bors taranesc de pasare

Ingrediente O pasăre nu prea tînără, 1 ceapă, 1-2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 1 ţelină, 1 mină de fasole verde şi mazăre...

Bors de iepure I

Bors de iepure I

Ingrediente : Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l...

Bulz a la Novaci

Bulz a la Novaci

Ingrediente: Mălai 300 g, unt 50 g, ouă 10 buc, telemea 250 g, ulei 100 g, caşcaval 50 g, sare. Mod de preparare: Se bat ouăle şi se prepară din ele cinci...

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Bors taranesc cu fasole alba uscata

Ingrediente 300 g fasole uscată, 300 g sfeclă roşie, 100 g ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 ml ulei, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, 1 legătură...

Brooklun Decker: Cariera

Brooklun Decker: Cariera

Brooklyn Decker s-a nascut pe 12 aprilie 1987 in Kettering, Ohio, Statele Unite ale Americii insa a copilarit in Middletown, Ohio dupa care in Charlotte, Carolina de Nord. Ea este singurul...

Bors de stevie sau de macris

Bors de stevie sau de macris

Ingrediente 600 g ştevie sau măcriş (sau ambele), 60 g unt, 60 g orez, 2-3 ouă, 100 g smantana, verdeaţă, 1/2 I borş, sare, 100 g ceapă. Mod de prepapare Se...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >