|
Articole: pag 15
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Boemul apartament al Helenei Cristensen Apartamentul Helenei vorbeşte suav despre trecerea timpului şi îţi induce o stare de visare. Oare dragostea ei cu Norman Reedus, căruia i-a dăruit un fiu, a fost tot vis? ... | Banel Nicolita: Dezastrul de pe Santiago Bernabeu Pe data de 31 octombrie 2006, echipa Steaua Bucuresti trebuia sa joace meciul retur impotriva echipei Real Madrid. In meciul tur, echipa madrileana se impusese in Ghencea cu scorul... |
Budinca de taitei cu legume si ciuperci Ingrediente: Tăiţei 400 g, dovlecei 800 g, roşii 500 g, ceapă 150 g, ulei 125 g, ciuperci 250 g, griş 80 g, smântână 200 g, ouă 4 buc, caşcaval 200 g, pesmet 25 g, unt... | Se prepara la fel ca in reteta anterioara, in loc de ciocolata folosindu-se cacao. |
Ingrediente : Ciuperci 500 g, ulei 50 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 50 g, verdeaţă 2 leg, borş de putină 1 1, usturoi 10 g, sare. Mod de preparare ... | Foarte mulţi dintre semenii noştri, angajaţi în programul zilnic de muncă şi bucurii imediate — şi ele programate — nu mai ştiu ce să facă in timpul liber, cum să-l fructifice... |
Ingrediente: Făină 1,6 kg, unt 300 g. ouă 6 buc, zahăr 700 g, smantană 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coniac 50 ml, praf de copt 3 plicuri, lămaie 150 g. Mod de preparare... | Ingrediente: Pesmet alb 200 g, ouă 10 buc, zmeură 750 g, zahăr 250 g, unt 100 g, praf de copt 1/2 plic, zahăr vanilat 1 plic. Mod de preparare: Gălbenusurile se amestecă... |
Ingrediente 300 g cartofi, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 1 ţelină, 100 g ceapă sau praz, 2-3 ardei graşi, 1 dovlecel, 1/4 varză (dintr-o varză mică), 100... | Ingrediente 1 kg bob tanăr, 100 ml ulei sau unt, 150 g ceapă, 1 legătură mărar, 1 legătură de pătrunjel. Mod de preparare Din păstăile tinere se scot boabele de bob... |
Ingrediente 1 kg peşte, 2 cepe, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2 ardei graşi, 50 ml ulei, 1 lingură bulion de roşii, 200 g roşii, 1/2 l borş, 1 legătură... | Ingrediente: Făină 650 g, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, ouă 6 buc, ulei 75 g, caşcaval 150 g, spanac 1,5 kg, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Din 600 g făină, lapte,... |
Bors de cartofi II - din Ardeal Ingrediente : Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, pătrunjel... | Ingrediente 1 muschi de vaca, 6 oua, untura sau ulei, sare, piper. Mod de preparare Muschiul se curata de seu si de pielite, se taie in bucati, apoi se loveste cu palma usor... |
Ingrediente: Nuci 300 g, zahăr pudră 150 g, cacao 70 g, albuşuri 3 buc, coniac 20 ml, zahăr tos 200 g. Mod de preparare: Nucile se macină şi se amestecă cu zahărul... | Bors de legume ucrainean cu smantana Ingrediente 400 g cartofi, 100 g ţelină, 60 g ceapă, 50 g morcovi, 300 g sfeclă roşie, 30 g bulion de roşii, 2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 g roşii, 200... |
Ingreriente: Creier 500 g, unt 125 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 5 buc, caşcaval 100 g, roşii 750 g, ciuperci 400 g, pesmet 25 g, sare. Cum se prepară: Se ţine... | Prima apă minerală carbonatată artificial a fost produsă de William Brownrigg din Marea Britanie, în anul 1741, dar din cauza producerii şi comercializării ei la scară redusă... |
Ingrediente: Albuşuri 6 buc, zahăr 300 g, nuci 200 g, stafide 100 g, smochine 50 g, coji de fructe confiate 50 g, zahăr vanilat 1 plic. Mod de preparare: Albuşurile se... | Ingrediente : Dovlecei 800 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, orez 50 g, borş de putină 1 1, roşii 400 g, pătrunjel verde 1 leg, mărar... |
Ingrediente : Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean 1 leg, pătrunjel... | Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, ţelînă 100 g, ceapă 100 g, unt 175 g, făină 75 g, orez 300 g, ouă 2 buc, lămaie 100 g, sare. Mod de preparare : Pasărea... |
Ingrediente: Pesmet alb 150 g, ouă 6 buc, zahăr 150 g, unt 75 g, vişine 750 g, vanilie 1/2 baton, praf de copt 1/2 plic. Mod de preparare: Gălbenuşurile, zahărul, untul... | Ingrediente Carne de iepure (picioarele din faţă, capul, gatul şi oasele de la şira spinării), 200 g ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1/4 l vin negru sau roşu, 1 fir de cimbru... |