|
Articole: pag 15
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Banel Nicolita: Dezastrul de pe Santiago Bernabeu Pe data de 31 octombrie 2006, echipa Steaua Bucuresti trebuia sa joace meciul retur impotriva echipei Real Madrid. In meciul tur, echipa madrileana se impusese in Ghencea cu scorul... | ![]() Boemul apartament al Helenei Cristensen Apartamentul Helenei vorbeşte suav despre trecerea timpului şi îţi induce o stare de visare. Oare dragostea ei cu Norman Reedus, căruia i-a dăruit un fiu, a fost tot... |
![]() Ingrediente : Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel... | ![]() Se prepara la fel ca in reteta anterioara, in loc de ciocolata folosindu-se cacao. |
![]() Ingrediente : Ciuperci 500 g, ulei 50 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 50 g, verdeaţă 2 leg, borş de putină 1 1, usturoi 10 g, sare. Mod... | ![]() Foarte mulţi dintre semenii noştri, angajaţi în programul zilnic de muncă şi bucurii imediate — şi ele programate — nu mai ştiu ce să facă... |
![]() Ingrediente: Făină 1,6 kg, unt 300 g. ouă 6 buc, zahăr 700 g, smantană 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coniac 50 ml, praf de copt 3 plicuri, lămaie 150 g. Mod... | ![]() Ingrediente: Pesmet alb 200 g, ouă 10 buc, zmeură 750 g, zahăr 250 g, unt 100 g, praf de copt 1/2 plic, zahăr vanilat 1 plic. Mod de preparare: Gălbenusurile... |
![]() Ingrediente 300 g cartofi, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 1 ţelină, 100 g ceapă sau praz, 2-3 ardei graşi, 1 dovlecel, 1/4 varză (dintr-o varză... | ![]() Ingrediente 1 kg peşte, 2 cepe, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2 ardei graşi, 50 ml ulei, 1 lingură bulion de roşii, 200 g roşii, 1/2... |
![]() Bors de cartofi II - din Ardeal Ingrediente : Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă... | ![]() Ingrediente: Făină 650 g, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, ouă 6 buc, ulei 75 g, caşcaval 150 g, spanac 1,5 kg, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Din 600 g făină... |
![]() Ingrediente Carne de iepure (picioarele din faţă, capul, gatul şi oasele de la şira spinării), 200 g ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1/4 l vin negru sau roşu... | ![]() Ingrediente 1 muschi de vaca, 6 oua, untura sau ulei, sare, piper. Mod de preparare Muschiul se curata de seu si de pielite, se taie in bucati, apoi se loveste cu palma usor... |
![]() Ingrediente 1 kg bob tanăr, 100 ml ulei sau unt, 150 g ceapă, 1 legătură mărar, 1 legătură de pătrunjel. Mod de preparare Din păstăile tinere... | ![]() Bors de legume ucrainean cu smantana Ingrediente 400 g cartofi, 100 g ţelină, 60 g ceapă, 50 g morcovi, 300 g sfeclă roşie, 30 g bulion de roşii, 2 ardei graşi, 1 rădăcină de pătrunjel... |
![]() Ingrediente: Nuci 300 g, zahăr pudră 150 g, cacao 70 g, albuşuri 3 buc, coniac 20 ml, zahăr tos 200 g. Mod de preparare: Nucile se macină şi se amestecă... | ![]() Prima apă minerală carbonatată artificial a fost produsă de William Brownrigg din Marea Britanie, în anul 1741, dar din cauza producerii şi comercializării ei la... |
![]() Ingrediente: AlbuÅŸuri 6 buc, zahăr 300 g, nuci 200 g, stafide 100 g, smochine 50 g, coji de fructe confiate 50 g, zahăr vanilat 1 plic. Mod de preparare: AlbuÅŸurile... | ![]() Ingreriente: Creier 500 g, unt 125 g, franÂzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 5 buc, caÅŸcaval 100 g, roÅŸii 750 g, ciuperci 400 g, pesmet 25 g, sare. Cum se prepară... |
![]() Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, ţelînă 100 g, ceapă 100 g, unt 175 g, făină 75 g, orez 300 g, ouă 2 buc, lămaie 100 g, sare. Mod... | ![]() Ingrediente : Dovlecei 800 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, orez 50 g, borş de putină 1 1, roşii 400 g, pătrunjel... |
![]() Ingrediente : Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean... | ![]() Ingrediente: Pesmet alb 150 g, ouă 6 buc, zahăr 150 g, unt 75 g, vişine 750 g, vanilie 1/2 baton, praf de copt 1/2 plic. Mod de preparare: Gălbenuşurile, zahărul... |