FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 8

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Bolile metabolice si cura lor in statiuni

Bolile metabolice si cura lor in statiuni

Alte boli metabolice beneficiază de cură numai dacă sunt asociate unor afecţiuni principale, în al căror tratament este indicată şi cura hidro-minerală. Litiaza...

Bolile care pot fi prevenite cu ajutorul acupuncturii

Bolile care pot fi prevenite cu ajutorul acupuncturii

Acupunctura, ca ramură a medicinii tradiţionale, este o metodă capabilă nu numai să trateze, ci să şi prevină boli ţinând de majoritatea ramurilor medicinei...

Bors de fasole verde

Bors de fasole verde

Ingrediente : Fasole verde 350 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, roşii 300 g, făină 20 g, verdeaţă...

Bolile neuropsihice ale copilului si tratarea lor in statiuni

Bolile neuropsihice ale copilului si tratarea lor in statiuni

Bolile neuropsihice. Se alege staţiunea de cură în funcţie de climatul respectiv. Copiii iritabili, neatenţi, cu diverse ticuri, beneficiază de climatul sedativ de...

Bors de sfecla rosie polonez

Bors de sfecla rosie polonez

Ingrediente : Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână...

Buclele

Buclele

Parul cret, ondulat reprezinta una din tendintele in materie de coafuri care vor fi mereu prezente, care vor fi mereu trendy. Chiar daca se poarta si parul drept, o femeie cu parul...

Blanchet de pui

Blanchet de pui

Ingrediente 1 kg pui. 200 g orez, 150 g unt, 100 g făină, 2 ouă, 1 lămaie, 1 morcov, 112 ceapă, 1/2 ţelină sau rădăcină de pătrunjel. Mod de...

Baia de aer

Baia de aer

Baia de aer nu poate fi omisă din complexul talasote peutic. Expunerea la aer, în loc umbrit, poate fi aplicată procedură independentă, ca procedură de introducere...

Blanchet din carne de vitel cu sos alb si orez

Blanchet din carne de vitel cu sos alb si orez

Ingrediente 1 kg carne de viţel, 250 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 100 g făină, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 2 ouă, lămaie. Mod de preparare ...

Bulion subtire la sticle

Bulion subtire la sticle

Se prepara la fel ca in reteta "Bulion de rosii", numai ca se fierbe putin, ca sa iasa subtire. Se toarna in sticle de 1/2 l, lasandu-se loc gol de 2—3 degete, dupa care se adauga...

Baile de namol

Baile de namol

Băile de nămol se fac la cadă, cu nămol cald (36—42°C), diluat cu apa lacului Techirghiol (după care urmează, obligatoriu, un moment de odihnă). împachetările...

Benzenul

Benzenul

Formula moleculara: C6H6 Benzenul este cel mai simplu si totodata cel mai important reprezentant al hidrocarburilor aromatice, o grupa de substante care se deosebesc in multe privinte...

Brenda Song In Lumea Muzicala

Brenda Song In Lumea Muzicala

Brenda Song a facut parte pentru multa vreme din echipa de vedete de la Disney, un grup de tineri ce apareau in diferite seriale specifice postului. Brenda a facut parte si din tinerii...

Budinca de cartofi cu branza telemea

Budinca de cartofi cu branza telemea

Ingrediente : Cartofi 1 kg, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 5 buc, brinză telemea 150 g, gris 50 g, lapte 200 ml. Mod de preparare : Cartofii se coc în cuptor...

Baltagul - Caracterizare Nechifor Lipan

Baltagul - Caracterizare Nechifor Lipan

Si in caracterizarea lui Nechifor Lipan se utilizeaza procedeul mastilor. In acest sens se pune accentul pe descrierea aspectului exterior, a imbracamintii: (''Purta caciula brumarie....

Bio-mecanica umarului scapulohumeral

Bio-mecanica umarului scapulohumeral

Antepulsie: - deltoid (fascicolul anterior) (1) - pectoralul mare (2) - coracobrahial (3) Muşchi accesori: infraspinos şi porţiunea lungă a bicepsului Retropulsie - deltoid...

Briose

Briose

Ingrediente: Făină 500 g, unt 350 g, ouă 7 buc, zahăr 200 g, lapte 300 ml, smantană 100 g, drojdie de bere 30 g, sare. Mod de preparare: Drojdia se dizolvă...

Burebista si organizarea puternicei sale monarhii cu caracter militar

Burebista si organizarea puternicei sale monarhii cu caracter militar

-potrivit inscripţiei de la Dionysopolis, Burebista era "cel dintai şi cel mare dintre regii din Tracia"; -îndeamnă supuşii la "abstinenţă, sobrietate şi...

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade

Bataliile purtate de strategul grec Miltiade

In 492 î.e.n, Miltiade, sosind în Atena o găsi pradă discordiei, ca de obicei. De data aceasta disputa se purta între paralieni (negustori şi meseriaşi interesaţi...

Bucataria familiei

Bucataria familiei

Aragazul, frigiderul vor fi curăţate in timp, spălate cu grijă. Totul trebuie sa strălucească de curăţenie şi ordine. într-o bucătărie obişnuită...

Bors de legume cu carnati din Ardeal

Bors de legume cu carnati din Ardeal

Ingrediente : Cartofi 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 25 g, cârnaţi afumaţi 200 g, borş de putină...

Baba - cozonac de forma rotunda si inalta

Baba - cozonac de forma rotunda si inalta

Se prepara acelasi aluat ca pentru cozonacul simplu, cu deosebirea ca la framantat se adauga stafide si se coace in forma inalta de lut ars. Aluatul trebuie sa fie ceva mai moale...

Ban Chao, conducatorul chinez

Ban Chao, conducatorul chinez

În anul 73 e.n., spre lacul Lobnor din Asia Centrală (aproape de extremitatea estică a pustiului Taclanj Macan), se revărsa una dintre cele mai mari armate chineze pe care...

Blazatul sau cel care si-a pierdut inspiratia

Blazatul sau cel care si-a pierdut inspiratia

Am preferat întotdeauna nebunia pasiunilor întelepciunii indiferentei. (Anatole France) Blazatul este cel pe care nu-l mai intereseaza nimic, pe care nu-l mai entuziasmeaza...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >