|
Articole: pag 8
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Bitdefender: antivirusul numarul 1 in Europa Nu este nici un secret ca Bitdefender este unul dintre cele mai utilizate programe antivirus din lume. Acesta s-a facut remarcat in special datorita performantelor sale extraordinare... | Bolile alergice si recunoasterea simptomelor suferintelor alergice Orice afecţiune al cărui principal mecanism de producere este unul sau mai multe din tipurile de reacţii imunopatologice descrise anterior poate fi considerată o boală... |
Băile de nămol se fac la cadă, cu nămol cald (36—42°C), diluat cu apa lacului Techirghiol (după care urmează, obligatoriu, un moment de odihnă). împachetările... | Bio-mecanica umarului scapulohumeral Antepulsie: - deltoid (fascicolul anterior) (1) - pectoralul mare (2) - coracobrahial (3) Muşchi accesori: infraspinos şi porţiunea lungă a bicepsului Retropulsie - deltoid... |
Budinca de cartofi cu branza telemea Ingrediente : Cartofi 1 kg, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 5 buc, brinză telemea 150 g, gris 50 g, lapte 200 ml. Mod de preparare : Cartofii se coc în cuptor... | Ingrediente 1 kg pui. 200 g orez, 150 g unt, 100 g făină, 2 ouă, 1 lămaie, 1 morcov, 112 ceapă, 1/2 ţelină sau rădăcină de pătrunjel. Mod de... |
Bolile neuropsihice ale copilului si tratarea lor in statiuni Bolile neuropsihice. Se alege staţiunea de cură în funcţie de climatul respectiv. Copiii iritabili, neatenţi, cu diverse ticuri, beneficiază de climatul sedativ de... | Blanchet din carne de vitel cu sos alb si orez Ingrediente 1 kg carne de viţel, 250 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 100 g făină, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 2 ouă, lămaie. Mod de preparare ... |
Bolile care pot fi prevenite cu ajutorul acupuncturii Acupunctura, ca ramură a medicinii tradiţionale, este o metodă capabilă nu numai să trateze, ci să şi prevină boli ţinând de majoritatea ramurilor medicinei... | Ingrediente : Fasole verde 350 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, roşii 300 g, făină 20 g, verdeaţă... |
Brenda Song a facut parte pentru multa vreme din echipa de vedete de la Disney, un grup de tineri ce apareau in diferite seriale specifice postului. Brenda a facut parte si din tinerii... | Ingrediente : Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână... |
Bolile metabolice si cura lor in statiuni Alte boli metabolice beneficiază de cură numai dacă sunt asociate unor afecţiuni principale, în al căror tratament este indicată şi cura hidro-minerală. Litiaza... | Burebista si organizarea puternicei sale monarhii cu caracter militar -potrivit inscripţiei de la Dionysopolis, Burebista era "cel dintai şi cel mare dintre regii din Tracia"; -îndeamnă supuşii la "abstinenţă, sobrietate şi... |
În anul 73 e.n., spre lacul Lobnor din Asia Centrală (aproape de extremitatea estică a pustiului Taclanj Macan), se revărsa una dintre cele mai mari armate chineze pe care... | Bors de legume cu carnati din Ardeal Ingrediente : Cartofi 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 25 g, cârnaţi afumaţi 200 g, borş de putină... |
Baia de aer nu poate fi omisă din complexul talasote peutic. Expunerea la aer, în loc umbrit, poate fi aplicată procedură independentă, ca procedură de introducere... | Blazatul sau cel care si-a pierdut inspiratia Am preferat întotdeauna nebunia pasiunilor întelepciunii indiferentei. (Anatole France) Blazatul este cel pe care nu-l mai intereseaza nimic, pe care nu-l mai entuziasmeaza... |
Aragazul, frigiderul vor fi curăţate in timp, spălate cu grijă. Totul trebuie sa strălucească de curăţenie şi ordine. într-o bucătărie obişnuită... | Ingrediente 500-600 g spanac, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g ceapă, 2-3 roşii sau suc de roşii, 100 ml ulei, 300 g cartofi, 1/2 I borş, cate... |
Baba - cozonac de forma rotunda si inalta Se prepara acelasi aluat ca pentru cozonacul simplu, cu deosebirea ca la framantat se adauga stafide si se coace in forma inalta de lut ars. Aluatul trebuie sa fie ceva mai moale... | Ingrediente 4 albusuri, 200 g zahar, 200 g miez de nuca, 1 pachetel zahar vanilat, coaja rasa de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Albusurile proaspete se separa cu atentie... |
Se prepara la fel ca in reteta bavareza de ciocolata, cu deosebirea ca se mai adauga la urma 200 g de alune rumenite la cuptor, curatate de pielita (prin frecare in palma) si rasnite... | Se prepara la fel ca in reteta "Bulion de rosii", numai ca se fierbe putin, ca sa iasa subtire. Se toarna in sticle de 1/2 l, lasandu-se loc gol de 2—3 degete, dupa care se adauga... |