FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 16

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Bors cu carne de vaca

Bors cu carne de vaca

Ingrediente : Piept de vacă 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ardei graşi 10i g, cartofi 250 g, fasole verde 150...

Biscuiti cu stafide

Biscuiti cu stafide

Ingrediente: Făină 500 g, zahăr 500 g, margarina 500 g, ouă 4 buc, gălbenuşuri 4 buc, coajă rasă de lămaie 50 g, stafide 300 g. Mod de preparare: Margarina...

Bors de miel

Bors de miel

Ingrediente 1 kg carne de miel (de preferinţă de la piept), cateva fire de ceapă verde, 2 cepe, 50 g orez, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 2 ouă, 100 g smantana...

Budinca cu ficat de vaca

Budinca cu ficat de vaca

Ingreriente: Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare. Cum se prepară: Se curăţă...

Budinca de clatite cu peste si ciuperci

Budinca de clatite cu peste si ciuperci

Ingrediente: Făină 600 g, ouă 6 buc, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, peşte 1 kg, crapă 200 g, ulei 300 g, ciuperci 500 g, piper, sare. Mod de preparare: Din făină...

Budinca de cartofi cu ciuperci

Budinca de cartofi cu ciuperci

Ingrediente : Cartofi 1 kg, ceapă 150 g, roşii 500 g, ciuperci 400 g, gris 100 g, lapte 300 ml, ulei 100 g, făină 50 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, smântână...

Borsuri vegetariene

Borsuri vegetariene

Mod de prepapare Borşul, în afara gustului plăcut, are şi o mare valoare nutritivă, datorită cantităţii mari de legume şi a borşului de tăraţe...

Budinca de conopida II

Budinca de conopida II

Ingrediente : Conopidă 1 kg, lapte 150 ml, gris 50 g, smantana 200 g, ciuperci 200 g, unt 100 g, roşii proaspete 300 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper...

Bors bulgaresc cu legume umplute

Bors bulgaresc cu legume umplute

Ingrediente Pentru 6 porţii: 600 g carne macră, 2-3 bucăţi de oase, 100 g orez, 6 ardei graşi (mai mici), 6 jumătăţi de dovlecei, cateva roşii, 2-3 ouă...

Budinca de morcovi

Budinca de morcovi

Ingrediente 1 kg morcovi, 60 g făină, 100 g unt, 100 g zahăr, 2 ouă, 100 g caşca¬val, 1 pahar lapte, sare. Mod de preparare Morcovii curăţaţi se...

Balmes ca pe Rarau

Balmes ca pe Rarau

Ingrediente: Mălai 300 g, smântâmă 500 g, unt 200 g, brânză de oi 300 g, caş proaspăt 200 g, sare. Mod de preparare: Se pune smântâna la fiert...

Bivolul si Cotofana de George Toparceanu

Bivolul si Cotofana de George Toparceanu

Un loc aparte in creatia lui George Toparceanu il ocupa fabulele, acele opere literare epice in care sunt povestite intamplari puse pe seama animalelor, a pasarilor si care au caracter...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16