|
Articole: pag 14
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Bors de salata verde cu omleta Ingrediente 600-800 g salată verde proaspătă, 1/2 I borş, 200 g ceapă verde şi usturoi, 4 ouă, 100 g unt sau ulei, 100 g smantana, sare, 50 g orez şi cate... | ![]() Bors de cartofi I - din Oltenia Ingrediente : Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg... |
![]() Ingreriente: MuÅŸchi de vacă 750 g, ouă 5 buc. unt 50 g, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă, bine fezandată, se taie felii, câte una la porÂÅ£ie... | ![]() Barbatii si femeile in procesul de comunicare ÃŽntregul proces de comunicare al unei persoane adulte reprezintă un cumul de numeroÅŸi factori precum personalitatea individului, experienÅ£a sa de viaţă, maturitatea... |
![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 600-800 g bame, 1 kg roşii, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 1 legătură de mărar, usturoi, sare şi piper, după gust. Mod de prepapare Se... | ![]() Ingrediente: Unt 250 g, zahăr tos 250 g, ouă 6 buc, cacao 75 g, făină 250 g, nuci 250 g, zahăr pudră 50 g. Mod de preparare: Untul se amestecă cu zahărul... |
![]() Ingrediente 1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare. Mod... | ![]() Ingrediente: Albuşuri 6 buc, cafea neagră 200 ml, zahăr 500 g. Mod de preparare: Din zahăr şi cafea se face un sirop care se lasă să se răcească.... |
![]() Pentru blatul de portocale, se prepara o compozitie ca pentru blat alb ,la care se mai adauga coaja de portocala rasa si zeama de la o portocala. Pentru restul pregatirii se procedeaza... | ![]() Ingrediente : Carne de miel 400-500 g, ceapă verde 2 leg, orez 50 g, ulei 50 g, ouă 1 buc. borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, ţelină... |
![]() Ingrediente: 600 g bame, 150 g ceapă, 200 g roşii, 2 legături mărar, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 g vin, piper, sare de lămaie sau zeamă de lămaie. Mod... | ![]() Ingrediente : Carne de berbec 750 g, praz 1,3 kg, ulei 150 g, măsline 250 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Carnea se curăţă... |
![]() Bula, leziune elementara a pielii Bula este o leziune elementara a pielii, caracterizata printr-o ridicatura a straturilor sale superficiale, cu continut lichid. Astfel de basici, de dimensiuni variabile, cuprind de... | ![]() Budinca de clatite cu branza de vaci Ingrediente: Făină 600 g, ouă 8 buc, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, brânză de vaci 700 ulei 75 g, caşcaval 50 g, sare. Mod de preparare: Din făină, lapte... |
![]() Bors de fasole alba II - din Bucovina Ingrediente : Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină... | ![]() Beckham, intre fotbal si viata mondena Probabil ca nu exista om care sa stie de existenta sportul fotbal si sa nu fi auzit de David Beckham. A fost primul fotbalist cunoscut la fel de bine pentru ceea ce face in teren cat... |
![]() Ingrediente 300 g zmeura, 150 g zahar, 10 g gelatina, 300 g frisca batuta. Mod de preparare Se da zmeura prin sita si se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se amesteca... | ![]() Ingrediente : Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1... |
![]() Munca este o condiţie de bază a vieţii omeneşti, fiind binecunoscută influenţa ei asupra funcţiilor organismului şi rolul principal pe care îl are în menţinerea... | ![]() Barbatii celebrii din viata vedetei Anamaria Ferent Anamaria Ferent l-a curtat pe fiu, dar s-a ales cu tatal, mai celebru si mai bogat. In urma cu cativa ani, pe vremea cand Ion Ion Tiriac era casatorit cu Ileana Lazariuc, Anamaria Ferent... |
![]() Ingrediente: Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare. Mod... | ![]() Budinca de taitei cu legume si ciuperci Ingrediente: Tăiţei 400 g, dovlecei 800 g, roşii 500 g, ceapă 150 g, ulei 125 g, ciuperci 250 g, griş 80 g, smântână 200 g, ouă 4 buc, caşcaval 200... |
![]() Mod de prepapare Cea mai bună carne pentru borş este pieptul gras de vacă şi osul cu măduvă. Se poate folosi şi carnea de berbec, de porc, de pasăre şi... | ![]() Ingrediente : Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel... |