FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 14

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Budinca de taitei cu branza de vaci

Budinca de taitei cu branza de vaci

Ingrediente: Tăiţei 500 g, branză de vaci 400 g, smantană 250 g, gris 40 g, lapte 150 ml, unt 75 g, zahăr tos 125 g, ouă 3 buc, coajă de lămaie rasă 25 g, zahăr vanilat...

Batog cu masline

Batog cu masline

Mod de preparare: Batogul se taie în felii subţiri, se aranjează pe un platou şi se decorează cu măsline şi felii de lămaie. Se poate servi şi sub formă de tartine (franzela...

Budinca de mere II

Budinca de mere II

Ingrediente: Mere 1,5 kg, dulceaţă 150 g, ouă 6 buc, zahăr 400 g, făină 180 g, unt 100 g, lămaie 100 g, praf de copt 1/2 plicuri, frişca bătută 800 g. Mod de preparare...

Bezele cu cafea

Bezele cu cafea

Ingrediente: Albuşuri 6 buc, cafea neagră 200 ml, zahăr 500 g. Mod de preparare: Din zahăr şi cafea se face un sirop care se lasă să se răcească. Albuşurile se bat...

Bors de loboda cu smantana

Bors de loboda cu smantana

Ingrediente 1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare. Mod de prepapare Se...

Bolero fursecuri pentru cafea

Bolero fursecuri pentru cafea

Ingrediente: Unt 250 g, zahăr tos 250 g, ouă 6 buc, cacao 75 g, făină 250 g, nuci 250 g, zahăr pudră 50 g. Mod de preparare: Untul se amestecă cu zahărul, pană ce...

Bame cu rosii

Bame cu rosii

Ingrediente Pentru 6 porţii: 600-800 g bame, 1 kg roşii, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 1 legătură de mărar, usturoi, sare şi piper, după gust. Mod de prepapare Se spală...

Bame preparate a la grec

Bame preparate a la grec

Ingrediente: 600 g bame, 150 g ceapă, 200 g roşii, 2 legături mărar, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 g vin, piper, sare de lămaie sau zeamă de lămaie. Mod de preparare...

Blat de portocale

Blat de portocale

Pentru blatul de portocale, se prepara o compozitie ca pentru blat alb ,la care se mai adauga coaja de portocala rasa si zeama de la o portocala. Pentru restul pregatirii se procedeaza...

Bula, leziune elementara a pielii

Bula, leziune elementara a pielii

Bula este o leziune elementara a pielii, caracterizata printr-o ridicatura a straturilor sale superficiale, cu continut lichid. Astfel de basici, de dimensiuni variabile, cuprind de...

Biftec cu ou

Biftec cu ou

Ingreriente: Muşchi de vacă 750 g, ouă 5 buc. unt 50 g, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă, bine fezandată, se taie felii, câte una la por­ţie, se bate puţin, se...

Bors de miel II

Bors de miel II

Ingrediente : Carne de miel 400-500 g, ceapă verde 2 leg, orez 50 g, ulei 50 g, ouă 1 buc. borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, ţelină verde 2-3...

Beckham, intre fotbal si viata mondena

Beckham, intre fotbal si viata mondena

Probabil ca nu exista om care sa stie de existenta sportul fotbal si sa nu fi auzit de David Beckham. A fost primul fotbalist cunoscut la fel de bine pentru ceea ce face in teren cat...

Batranetea activa

Batranetea activa

Munca este o condiţie de bază a vieţii omeneşti, fiind binecunoscută influenţa ei asupra funcţiilor organismului şi rolul principal pe care îl are în menţinerea tonusului...

Budinca de clatite cu branza de vaci

Budinca de clatite cu branza de vaci

Ingrediente: Făină 600 g, ouă 8 buc, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, brânză de vaci 700 ulei 75 g, caşcaval 50 g, sare. Mod de preparare: Din făină, lapte, sifon, 6 ouă...

Berbec cu praz si masline

Berbec cu praz si masline

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, praz 1,3 kg, ulei 150 g, măsline 250 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Carnea se curăţă de...

Bavareza de zmeura

Bavareza de zmeura

Ingrediente 300 g zmeura, 150 g zahar, 10 g gelatina, 300 g frisca batuta. Mod de preparare Se da zmeura prin sita si se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se amesteca...

Bors de fasole alba II - din Bucovina

Bors de fasole alba II - din Bucovina

Ingrediente : Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină, costiţă...

Bors de pasare cu taietei II

Bors de pasare cu taietei II

Ingrediente : Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1, leuştean verde 1...

Barbatii celebrii din viata vedetei Anamaria Ferent

Barbatii celebrii din viata vedetei Anamaria Ferent

Anamaria Ferent l-a curtat pe fiu, dar s-a ales cu tatal, mai celebru si mai bogat. In urma cu cativa ani, pe vremea cand Ion Ion Tiriac era casatorit cu Ileana Lazariuc, Anamaria Ferent...

Bors de iepure II

Bors de iepure II

Ingrediente : Carne de iepure 600 g, morcovi 100 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 40 g, ardei graşi 150 g, cartofi 150 g, borş de putină 1 1, roşii 250 g...

Budinca cu ficat de porc

Budinca cu ficat de porc

Ingrediente: Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare. Mod de preparare...

Bors de miel I

Bors de miel I

Ingrediente : Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel verde...

Borsuri cu carne sau de oase

Borsuri cu carne sau de oase

Mod de prepapare Cea mai bună carne pentru borş este pieptul gras de vacă şi osul cu măduvă. Se poate folosi şi carnea de berbec, de porc, de pasăre şi peşte. In cazul...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >