FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 443
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bitdefender: antivirusul numarul 1 in Europa

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Bitdefender: antivirusul numarul 1 in Europa

 Q:   Intreaba despre Bitdefender: antivirusul numarul 1 in Europa       
Bitdefender: antivirusul numarul 1 in Europa Nu este nici un secret ca Bitdefender este unul dintre cele mai utilizate programe antivirus din lume. Acesta s-a facut remarcat in special datorita performantelor sale extraordinare si a securitatii pe care o putea oferi. Practic, Bitdefender vine cu o uriasa baza de date ce contine informatii legate de mii si mii de virusi. Aceasta baza de date este actualizata in mod constant lucru ce ajuta la imbunatarea securitatii oferite de Bitdefeder.

Pe langa performanta, Bitdefender s-a facut cunoscut si prin prisma preturilor extrem de scazute. In comparatie cu alte programe antivirus, Bitdefender oferea o securitate mai ridicata la un pret mai scazut. Asa cum era de asteptat a atras si anumite critici, multi spunand ca Bitdefender nu este capabil sa protejeze sistemele asa cum s-ar fi crezu t. Zvonurile au disparut insa iar programul antivirus de provenienta romaneasca si-a continuat ascensiunea pe piata internationala.

Bitdefender.ro este site-ul de prezentare al Bitdefender in Romania. Desi firma nu mai este una romaneasca, idea de baza ce a transformat Bitdefender in unul dintre cele mai bune programe antivirus din lume s-a pastrat. Chiar si cu o noua conducere, prea multe lucruri nu au fost schimbate. Programul si-a pastrat eficienta, a continuat sa ofere aceeasi securitate iar pretul s-a mentinut la un nivel mai mult decat acceptabil (desi a crescut putin in ultimii ani). Desi programul a devenit ceva mai costisitor (lucru partial justificat de noile technologii utilizate), a reusit sa se mentina sub pretul principalului sau contracandidat: Norton Antivirus.

Batalia pentru suprematia pe piata programelor antivirus se da intre Bitdefender si Norton Antivirus desi exista numeroase astfel de aplicatii. Norton are in spate o istorie mult mai lunga si desi este mult mai costisitor si consuma mai multe resurse, multi utilizatori il prefera in detrimentul Bitdefender. Cea mai mare piata pentru Norton Antivirus este in SUA de vreme ce continentul European a fost castigat de Bitdefender.

Pentru consumatorii obisnuiti, aceasta competitie nu poate sa fie decat una benefica. Ambele companii incearca sa produca noi versiuni ale programelor antivirus pe care le administreaza, incearca sa vina cu preturi cat mai competitive si sa ofere cat mai multe solutii de securitate a datelor.

By FW Editor


Tag-uri: software, antivirus, popularCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 30 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :