FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 351
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbara Mori si inceputurile unei cariere de succes

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Barbara Mori si inceputurile unei cariere de succes

 Q:   Intreaba despre Barbara Mori si inceputurile unei cariere de succes       
Lucrand chelnerita intr-un bar, dar mai ales fiind o fata foarte frumoasa cu un trup de invidiat, Barbara Mori a fost remarcata de un designer vestimentar ce i-a propus sa lucreze ca model.

In acel moment a stiut ca este sansa ei de a se afirma si de a face ceva folositor in viata a sosit. Nu a stat pe ganduri nici o clipa si a acceptat propunerea facuta de Marcos Toledo. A inceput sa lucreze ca model iar frumusetea si talentul ei au cucerit o multime de oameni importanti din lumea modei. Astfel se facea ca Barbara a participat la multe si importante prezentari de moda si a aparut in cele mai faimoase reviste de moda din lume.

Deoarece cariera de actrita o incanta si o facea sa se vizeze pe cele mai inalte culmi ale cinematogr afiei, a mers sa studieze actoria. Intre timp ea si-a vazut de prezentarile de moda dar nu isi neglija nici cursurile de actorie. Dupa doar 5 luni de studii intense, Barbara a primit o oferta de a juca intr-un film si astfel si-a facut debutul in lumea filmului cu telenovela „Al Norte Del Corazon” in care a primit un rol secundar dar pe care l-a jucat foarte bine. Drept dovada ea a avut parte de atentia si admiratia celor mai importanti oameni din lumea filmului. S-a bucurat enorm pentru ca a avut ocazia sa arate ca poate mai mult decat sa fie doar un simplu model. Filmul a avut un real succes iar Barbara a demonstrat ca poate sa afle misterele ascunse ale actoriei.

In anul urmator, Barbara a primit un rol secundar in filmul „Miranda de mujer” castigand premiul pentru cea mai buna actrita de film intr-un rol secundar. A fost cea mai mare bucurie a sa si totodata cea mai mare realizare pe plan profesional de pana atunci. De atunci, Barbara a stiut ca va avea o cariera daca va continua sa munceasca si sa studieze.


Tag-uri: barbara mori, cariera, succesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :