FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 797
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum evitam accidentele din gospodarie

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   curent   reparatii   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   boli   tratament   ingrijire   sfat   job   vopsea   interactiune   individ   relatii   vin   social   sapun   dorinta   dragoste   stomatolog   antilopa   imagine   bronz   pete albe   lumina   aluminiu   solutii   dinti   carpa   pamant  

All Tags

Famous Forum

 

Cum evitam accidentele din gospodarie

 Q:   Intreaba despre Cum evitam accidentele din gospodarie       
Cum evitam accidentele din gospodarie Montarea buteliilor de aragaz, reparaţiile la instalaţiile de gaze, la maşina de gătit, sau defecţiunile de la frigider se vor face numai de către specialişti, pentru a nu se produce incendri şi scurtcircuite.
Uneori se defectează flotorul la W.C. Apa curge continuu, zgomotul deranjează somnul. Flotorul nu costă prea mult, incomparabil mai puţin decat pierderea de apă şi toate inconvenientele ce decurg de aici.

Orice bucăţică de faianţă sau de mozaic, de pe podea sau de la baie, care a cazut şi s-a stricat, trebuie să fie imediat înlocuită. Este bine să avem, ca rezervă cateva bucăţi care se pot lipi cu un adeziv special, chiar de către noi. Pentru balcoane, acolo unde sunt copii, se va face un grilaj spre a se evita o cădere în gol.

Scările tocite, covoarele rupte, barile care oscilează, ne pot produce accidente grave.
Parchetul inegal şi foarte mult lustruit poate fi o primejdie, alunecand accidentandu-ne. O scară pliantă este absolut necesară intr-o gospodărie. Se cunosc destule cazuri de accidente ale persoanelor care se urcă pe scaune improvizate, drept scară cand pot aluneca şi fractura picioarele sau coloana vertebrală cand sterg pereţii, aşază tablourile sau perdelele.

In baie, nu se vor întrebuinţa aparate electrice, sonerii sau prize instalate si pot produce scurtcircuite şi electrocutări.
Băile foarte fierbinţi alternate cu cele reci pot da şocuri şi produce infarcturi, mai ales pentru cei obosiţi. Nu se va face baie fierbinte într-o cameră rece iarna.
Mare atenţie trebuie să avem la medicamentele pe care le luăm, întrucat ştim dacă nu putem avea o reacţie alergică care săncpună viaţa în primejdie. Se vor arunca medicamentele care au depăşit termenul de valabilitate.

Alimentele prea vechi pot da intoxicaţii grave.
Incepand din luna martie, se va da „asaltul" contra moliilor, care au preferinţă pentru blănuri şi obiecte de lană. Naftalina, sprayurile speciale, levănţica etc. ne vor feri de surprize neplăcute.

Cutia de gunoi va fi golită cat mai des şi dezinfectată. Este bine să fie pilonată, in interior, cu un sac de plastic, pe care-l vom arunca odată cu gunoiul. Astfel vom evita rozătoarele şi gandacii ca musafiri nepoftiţi şi dezagreabili.


Tag-uri: casa, gospodarie, curatenieCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :