FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 339
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre StarCraft BroodWar joc de peste 10 ani

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

StarCraft BroodWar joc de peste 10 ani

 Q:   Intreaba despre StarCraft BroodWar joc de peste 10 ani       
StarCraft BroodWar joc de peste 10 ani StarCraft BroodWar este un joc care se joaca de peste 10 ani si inca nu si-a pierdut "magia". Este un joc care intodeauna vor fi lucruri noi de aflat, intodeauna vei gasi un jucator mai bun ca tine si te va motiva sa continui sa joci, iar jocul in sine are un echilibru aproape perfect, lucrul acesta facandu-l un joc aproape perfect.
In 1997-1998 jocul a castigat premiul "jocul anului" si a fost cel mai bine vandut joc pe pc.

Deoarece jocul este vechi, cerintele pentru acest joc sunt foarte mici, asa in cat oricine sa poate sa aiba ocazia sa incerce acest joc si sa-si creeze o parere.
Acest site, starcraft.ro, incearca sa mentina jucatorii de StarCraft uniti, sa ii faca sa discute intre ei strategii si tactici, si impreuna sa se antreneze si sa aiba performante in acest domeniu.

Fo rumul acestui site este foarte util pentru a da o mana de ajutor noilor jucatori, jucatorii mai avansati putand sa le dea sfaturi, replayuri si poate chiar jucand cateva meciuri cu ei pentru o intelegere mai buna a jocului.
Replayurile uploadate pe aceast site au o mare importanta pentru jucatorii incepatori dar si pentru jucatorii avansati, acestea putand ajuta la o imbunatatire a jocului strategic si tactic.

Concluzie, starcraft.ro este un site perfect pentru un jucator roman de StarCraft care este pasionat de acest joc si vrea sa obtina rezultate mai bune pe viitor.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, web, pcCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :