FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 416
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Legatura la distanta

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Legatura la distanta

 Q:   Intreaba despre Legatura la distanta       
Cum putem sa pastram o legatura de cuplu daca ne desparte distanta?

Am tot auzit vorbindu-se despre relatiile la distanta. Majoritatea nu au rezistat in timp. Nineni nu da credit unei asemenea relatii. Este oare adevarat ca "ochii care nu se vad se uita"? Parerile sunt impartite.
Cum ai reactiona tu daca ar trebui sa te deplasezi cu serviciul intr-un alt oras, pentru o perioada de timp mai indelungata? Daca ai incredere in tine si in partenera ta, vei spune ca nimeni si nimic nu va poate desparti.Dar, ca sa fii si mai sigur, ar trebui sa-ti iei niste mijloace de precautie.
Mai intai stabileste niste reguli impreuna cu partenera ta. Reguli catre, desigur, vor fi pentru binele relatiei si pe care amandoi le veti respecta. Trebuie sa stiti ce asteptati de la aceasta elatie.

Comunic area este cruciala intr-o relatie. Asa ca nu ezita sa o suni zilnic. Puteti, de altfel sa comunicati cu ajutorul internet-ului. Totul este sa incercati sa diminuati distanta care va desparte, pe orice cale posibila. Nu ezita sa-i spui de fiecare data cand vorbiti ceea ce simti pentru ea. Spune-i cat iti lipseste si cat de mult o iubesti.

Chiar daca nu ai posibilitatea sa-i spui aceste lucruri fata in fata, le va aprecia si daca sunt facute prin telefon. Daca iesi la cumparaturi si vezi ceva ce i-ar putea placea, nu mai sta pe ganduri. Cumpara-i-l si trimite-i-l sub forma de cadou. Nu trebuie sa fie ceva foarte costisitor. Aceste mici surprize o vor bucura si o vor face sa te simta si mai aproape de ea, in ciuda distantei care va desparte.Ori de cate ori esti liber de la serviciu, intalniti-va. Cauta sa va intalniti regulat. In acest fel veti stabili si un contact fizic necesar, periodic. Ai rabdare si incredere in relatia voasrta si in partenera ta si spune-i acest lucru ori de cate ori este nevoie. Aceste marturisiri va intaresc sufleteste si vor consolida relatia de cuplu. De ziua ei, daca nu poti fi cu ea, surprinde-o cu atentia ta. Ii va placea, cu siguranta. Incearca pe cat poti sa nu-ti simta lipsa intr-o ocazie speciala. Transforma ocaziile speciale in ocazii si mai speciale. Fii spontan, fa tot ce-ti trece prin minte si vei avea numai de castigat. Mai important este sa ai incredere iubirea voastra si sa nu iti imaginezi tot felul de scenarii. Daca imaginatia incepe "sa-ti joace feste", incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva si vei vedea ca vei reveni la idei mai bune.

Daca vei respecta aceste sfaturi nu vei putea pierde nici tu si nici partenera ta. Vei descoperi ca aceasta despartire va va apropia si mai mult.
Legatura la distanta - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro

Legatura la distanta Link-uri Externe :

A Long Distance Relationship (English)


Tag-uri: relatie, distanta, intalniri, atractie, comunicareCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :