FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,068
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se pot coase la masina perdelele pentru usi

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se pot coase la masina perdelele pentru usi

 Q:   Intreaba despre Cum se pot coase la masina perdelele pentru usi       
Cand camerele au uşi cu geamuri despărţitoare de hol sau de celelalte camere, este necesar să fie acoperite cu perdele. Acestea pot fi draperii sau perdele lungi pană jos, bogate, fiind la fel cu cele de la ferestre.

Aceste perdele pot fi şi scurte, executate dintr-un voal mai plin, din stambă sau din etamină. Se fac foarte creţe şi se montează la uşi prin bare de metal care se fixează pe cele două suporturi tot din metal şi se string prin şuruburi .

Perdelele de la uşi au înlăţimea mai mare decat înălţimea unei persoane pentru a împiedica să se vadă în cameră. In acest scop se măsoară lungimea pe uşă la care se adaugă pentru tivuri 8- 10 cm. Pentru lăţime se calculează de dou ă ori lăţimea geamului la care se aplică, plus 10-12 cm pentru tivuri şi ce trece de geam.

La perdeaua croită, se însăilează tivurile laterale, late de 1 cm şi se trag la maşină. La partea de sus şi la cea de jos, se fac tivuri late de 3-3,5 cm. Se trag apoi la maşină două tighele, unul pe firul de însăilat şi celălalt mai sus, la o distanţă de 1-1,5 cm de primul. Printre aceste două tighele se introduce bara de metal, care se fixează pe uşă.
Distanţa de 2 cm rămasă la tiv din tighel formează un tet care cade în afara barei.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :