FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 811
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se coase cheita din ata

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se coase cheita din ata

 Q:   Intreaba despre Cum se coase cheita din ata       
Se lucrează în marginea materialului şi se foloseşte la încheiat cu nasturi. La un obiect mai gros pentru rezistenţă la îndoiturâ materialului se mai poate introduce o întăriturâ.

La locul stabilit pentru închis, se fixează aţa în material cu un punct pe muchie de 3-4 mm. Lungimea pasului va fi egală cu diametrul nasturelui plus 1-2 mm, loc unde se face a doua împunsătură în material.

Firul se lasă mai larg deoarece se strange în timpul întâritului cu punct de feston, şi ca nasturele sa se poată închide şi deschide cu mai multă uşurinţă. Se repetă operaţia, de trecere a firului într-o parte şi cealaltă de 5-6 ori.

Aceste fire se întăresc cu punct de feston, trecand acul de sus în jos, iar aţa cu care se lucrează rămane sub varful acului. Nodul se formează în exterior. Primul punct al festonului ca şi ultimul se prind şi de material; punctele trebuie să fie alăturate şi regulate.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :