FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 577
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa fim bune camarade de calatorie

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa fim bune camarade de calatorie

 Q:   Intreaba despre Cum sa fim bune camarade de calatorie       
Feminitatea nu înseamnă preţiozitate, o veşnică nemulţumire cu care unele dintre noi cred că îşi scot în evidenţă personalitatea.
Să ne adaptăm la orice împrejurare, să fim calme, plăcute, utile. Să ne învingem teama şi exagerările, să fim prudente, dar cu măsură. Să nu cicălim ci, cu tact, să stabilim un climat cald şi firesc, fără false virtuţi şi hipersensibilităţi, fără pretenţii de superioritate. De aceea, noi femeile trebuie să aducem partea noastră de atracţie, de bucurie şi inventivitate, de confort la drum.

Nu toate femeile sunt sportive şi nu toate au plăcerea de a cutreiera prin natură. Foarte multe femei nu se pot dezlipi de casă, de treburile zilnice care le tiranizează, în acelaşi mediu limitat, de totdeauna, între pereţi, fără nimic noii care să le mai stimuleze. Este necesar ca, din cand în cand, pentru moralul nostru, să ne mai schimbăm uneori obiceiurile, să ne înseninăm viaţa cu alte orizonturi, mai ales în vacanţă, să pornim la drum, mai ales ciad suntem solicitate cu dragoste de cei dragi şi nu trebuie să ezităm să le acordăm compania noastră şi creditul — celor pe care îi iubim.

La drum, ca oriunde, trebuie să fim frumoase, bine îmbrăcate, sport sau cu o vestimentaţie obişnuită. Lenjeria să fie curată, în bună stare, să avem suficiente bluze sau pulovere de schimb, care vor fi aerisite după purtare, să nu se îmbibe de căldura corpului şi de transpiraţie. Rochiile, pantalonii, vindiacurile, mantalele de ploaie, să fie cochete, frumos colorate si cu gust, iar încălţămintea comodă şi uşoară, inclusiv bocancii pentru munte şi vreme rea.

Să fim întotdeauna bine pieptănate, atrăgătoare. Copiii sunt primii îndrăgostiţi de mamele lor. Dar şi soţii noştri, partenerii vieţii doresc ca soţiile lur să fie frumoase şi atrăgătoare. O înfăţişare neglijentă, inestetică, un obraz plin de puncte negre, unsuros, cenuşiu, cu un cap al cărui păr e ciufulit, afirnand în şuviţe grase, o îmbrăcăminte neîngrijită deranjează la fel ca şi o exprimare vulgară sau o cicăleală permanentă.

De asemenea, o lipsă de preocupări deosebite şi fără un orizont cultural, crează o atmosferă banală ce nu poate aduce decat dezarmonie, dezgust, indiferenţă şi plictiseală.

Nu este de dorit nici cealaltă extremă: suficienţa, exagerarea în aspectul exterior, cu zeci de rochii şi farduri, cu banii risipiţi pe nimicuri, dar în fond doar pretenţii, fără îndatoriri, cu un egoism cert — totul pentru sine, nimic pentru ceilalţi — şi lipsa de grijă pentru gospodărie şi pentru soţ, toate sub pretextul unei culturi superioare. In familie nu trebuie să se facă diferenţieri nici de cultură, nici de aport material, sau alte asemenea lucruri care să creeze complexe şi suferinţe.
Cu dragoste şi tact, toate micile inegalităţi trebuiesc aduse la acelaşi nivel, netezind căile spre înţelegere.

De aceea, trebuie să reflectăm, să iertăm şi să acţionăm în aşa fel, încat să ne oîştigăm familia şi fericirea!


Tag-uri: relaxare, vacanta, plimbare, distractieCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :