FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 571
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina trusa pentru pastrat lucrurile copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina trusa pentru pastrat lucrurile copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina trusa pentru pastrat lucrurile copilului       
Pentru ca obiectele copilului să fie uşor de găsit la nevoie, se recomandă să se confecţioneze o trusă cu mai multe buzunare, care se fixează fie pe uşa dulapului, fie în apropiere de colţul copilului .

Pentru amuzamentul celor mici, suportul pe care se fixează buzunarele poate avea diferite forme de animale: ursuleţ, iepuraş etc. Trusa din figura 65 a se confecţionează dintr-un material mai gros, de culoare închisă, maro, maro-roşcat, iar pentru buzunare se folosesc resturi de materiale diferit colorate. Ochii, nasul şi urechile ursuleţului se fac din materiale diferite şi se aplică la locul respectiv. Urechile se pot utiliza şi ca pungi de buzunare pentru obiecte mai mici. Ursuleţul are ca terminaţie de jur împrejur o faşie roşie.

Pentru a obţine mărimea necesară suportului, se foloseşte metoda pătratelor. Se măresc pătratele din figură la 4-5 cm latura sau mai mare şi se desenează pe hîrtie. La sfarşit se decupează şi se aşază pe material tăind forma după contur. In margine se aşază, pe dos, materialul roşu tăiat în faşii late de 2-2,5 cm, pe fir bie, se trage la maşină, se întoarce pe faţă şi se îndoaie lăsand o lăţime de 1 cm. La îndoitură se trage un tighel pe faţă.

Separat, se aşază o foiţă deasupra desenului mărit şi se copiază urechile, nasul, forma buzunarului, care, de asemenea se decupează din materiale
imprimate pregătite anume. Dacă acestea sunt croite din material subţire se îndoaie 0,5 cm în margine, dacă însă sunt din material mai gros (un fetru sau un postavior) se surfileaza cu punct de feston, se aplică la locul fixat şi se trage la maşină.

Buzunarele, care se taie cu 1,5-2 cm mai mari pe linia de lăţime, au partea liberă terminată cu aceeaşi garnitură roşie ca şi suportul. Celelalte trei părţi se îndoaie cu 0,5 cm pe dos. Pungile buzunarelor se aşază la locul marcat fâcand în partea de jos o mică cută. Părţile laterale vor fi în linie dreaptă pentru a obţine lărgime suficientă în partea de sus. Se trag la maşină, se întăresc firele de aţă şi se calcă.
In partea de sus, în direcţia urechilor, se fixeaza două şieturi cu care se agaţa trusa de dulap sau pe perete.

Acest practic şi plăcut suport poate fi destinat şi copiilor mai mari, obişnuindu-i să-şi pună ordonat lucruşoarele. Dacă sunt mai mulţi copii se poate confecţiona cate un ursuleţ pentru fiecare, variind culorile materialului, sau o altă vieţuitoare, la alegere.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :