FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,185
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina cosul portabil al copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   ac   material   cusaturi   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   femei   tratament   hidratare   sarcina   machiaj   ruj   piele   creme   fat   fata   relatie   cuplu   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina cosul portabil al copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina cosul portabil al copilului       
Copilul se poate transporta pană la varsta de 4-5 luni cu un coş portativ cand este nevoie de o deplasare mai mare. Are forma unei outii dreptunghiulare cu lungimea de 65-67 cm, iar lăţimea de 32-35 cm.

In părţi are două minere, iar 2/3 din partea de deasupra este acoperită cu acelaşi material din care este făcută faţa; pe mijloc se închide cu un fermoar pe toată lungimea. In interior este îmbrăcat cu material textil. Pentru ca partea de jos sa nu cedeze sub greutatea copilului, se va procura o bucata de carton presat, de placaj foarte subţire sau de material plastic, dupâ dimensiunile date. Partea de jos se mai poate realiza dintr-o sarmă mai groasă pentru conturul dreptunghiului. Pe această carcasă din sarmă se î ntind în lungime 4-5 benzi din chingă (din cea folosită la tapiţerie). Se întind benzi şi pe lăţime la aceleaşi intervale cu primele ca într-o ţesătură.

Partea exterioară a coşului se îmbracă în muşama sau în material plastic într-o singură culoare; metrajul necesar este de 0,65-0,70 m dacă are lăţimea dublă. In interior, coşul este dublat cu un material textil. Se croieşte întai partea care îmbracă coşul dedesubt, după dimensiunile coşului, lăsand o rezervă pentru cusătură de 0,8-0,9 cm, iar partea de deasupra care acoperă copilul se va croi mai scurtă cu 20-25 cm şi mai lată cu 1-2 cm decat prima. Partea laterală se taie cat conturul dreptunghiului, plus ce intră la cusăturile de unire, cu înălţimea de 25-30 cm.
Benzile pentru minere au lungimea de 35-40 cm şi lăţimea de 3-4 cm. In mijlocul manerelor, pe o distanţă de 20 cm de unde se prinde cu mana, se dublează şi se întăreşte această porţiune, trăgand cateva tighele la maşină.

După aceleaşi dimensiuni, mai mic cu 0,5 cm, se croieşte şi metrajul care vine şi îmbracă coşul în interior şi se matlasează după explicaţiile date la capitolul respectiv.
Se începe confecţionarea, unind părţile laterale printr-o cusătură simplă şi apoi cu dreptunghiul care vine dedesubt. Manerele se fixează în această cusătură, la mijlocul laturilor lungi, cu o distanţă de 20 cm între capete.
Cand partea exterioară este gata, se aşază pe fund dreptunghiul întărit. Peste aceasta se introduce cu dosul dublura (partea interioară) a coşului din material textil care a fost matlasată şi încheiată la fel cu partea exterioară. Dacă pereţii nu sunt drepţi, se mai introduce o întăritură între aceste două straturi.

In partea de sus se îndoaie 0,6-0,7 cm şi se însăilează în margine cu marginea părţii exterioare, lăsand în sus manerele.

Partea de deasupra, care la mijloc are cusut fermoarul pe toată lungimea, se fixează la unul din capetele coşului, între cele două straturi de material, puţin susţinut pe partea mică


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturi



Categorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :