FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 945
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina o posetauta pentru fetita noastra

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina o posetauta pentru fetita noastra

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina o posetauta pentru fetita noastra       
O poşetă pentru fetiţe uşor de realizat şi de mare efect se poate confecţiona din şaten asortat sau un rest de material rămas de la rochiţe. Dacă se face din şaten gri-argintiu în afară de cei 25 cm de material, mai este nevoie de 1,15 m şiret sau paspoal bleu, 1,30 m pentru maner, un fermoar în culoare, de 14 cm, un motiv oarecare pentru aplicat drept garnitură, o jurubiţă de mătase.

Se croiesc două cercuri cu diametrul de 18 cm şi o faşie de 60 cm lungime şi 4 cm lăţime. Fermoarul se coase în mijlocul faşiei pe partea dreoptă aşezat cu faţa de faţa materialului. In stanga se taie materialul în lungul fermoarului, se îndoaie fermoarul în interior şi se coase îndoind materialul lîngă mortal.

Această faşie se uneşte, cu tighel tras la maşipă, cu fermoarul după care se coase de margbiea unuia din cercuri la care s-a inclus şi şiretul. Cu cealaltă latură se procedează la fel fixand-o de al doilea cerc pe care s-a aplicat şi garnitura. La capetele fermoarului se fixează cele două capse de care se înnoadă banda pentru minerul poşetei. Manerul este îmbrăcat în mătase, mătase cu care se face o cusătură de efect şi la îmbinarea discurilor.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :