FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 442
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina cuvertura copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina cuvertura copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina cuvertura copilului       
Se foloseşte pentru a înveli copilul in casă sau afară, în cărucior, cand se scoate la aer. Ea se poate face din pichet, finet, molton sau chiar din mătase. Deoarece se foloseşte pentru a feri copilul de frig, se recomandă să se dubleze cu acelaşi material şi chiar să se introducă între cele două suprafeţe un strat de lină, molton etc.

Cuvertura se face cu toate laturile egale, de 70-75 cm, iar pentru pătuţ, ceva mai mare, cu lungimea de 90-95 cm şi lăţimea de 70-75 cm. Se poate confecţiona cu două feţe în două culori diferite, bleu cu roz, alb cu galben etc. Pentru timpul mai călduros, această cuvertură se execută şi nedublată, dintr-un molton sau chiar dintr-o mătase mai plină, într-o culoare deschisă - alb, roz, bleu.

Frumos este ca într-un colţ, să se lucreze un motiv de broderie. Dacă cuvertura-plăpumioară este dublată, broderia se va aplica pe ambele părţi înainte de a se monta. După executarea broderiei, se calcă pe dos cu o carpă umedă, apoi se însăilează pe margini, fixand cele două suprafeţe faţă la faţă şi se trage la maşină, lăsand o parte deschisă pe o distanţă de 10-15 cm pe unde se întoarce pe faţă. Se însăilează marginile, se completează partea desfăcută, se calcă pentru a se presa bine cusătura, după care se trag două randuri de tighele de jur împrejur, unul în margine la 0,3 cm şi al doilea la o distanţă de 0,6-0,8 cm de primul .


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :