FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 343
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Care sunt produsele de baza intr-o gospodarie

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Care sunt produsele de baza intr-o gospodarie

 Q:   Intreaba despre Care sunt produsele de baza intr-o gospodarie       
In cadrul produselor de bază sunt cuprinse o serie de produse industriale finite, necesare pentru curăţirea şi netezirea suprafeţelor unor materiale, cunoscute sub denumirea de produse abrazive, pentru prepararea compoziţiilor necesare vopsirii, cunoscute sub denumirea de diluanţi, solvenţi şi decapanţi, pentru protejarea suprafeţelor metalice sau pentru gresări, cunoscute sub denumirea de lubrifiant!, precum şi alte produse finite necesare pentru întreţinerea curentă a instalaţiilor. Astfel :

1) Produsele abrazive sunt folosite pentru andepărtarea prin frecare a ruginii şi a altor impurităţi, a rugozităţilor, a rizurilor, precum si pentru pregătirea suprafeţelor metalice, de lemn şi alte materiale in vederea vopsirii lor, sau a altor operaţii.
Produsele abra zive se prezintă sub formă de piatră, pastă, praf. cunoscute în comerţ sub denumirea de piatră ponce naturală sau artificială, piatră de frecat, şmirghel, pudră de talc, hartie şi pîniâ abrazivă. Acestea sunt clasificate în tipuri de produse abrazive, simbolizate cu un număr de fineţe, în funcţie de natura, duritatea şi granis laţia abrazivului, care stabileşte calitatea şlefuirii şi domeniul de foosire. De exemplu, pentru şlefuiri fine, pentru andepărtarea asperităţilor se foloseşte hartia sau panza abrazivă cu numărul 10 care are o granulaţie de 100—125 microni.
In categoria produselor abrazive se mai cuprinde şi ghemul de sarmă, sub forma unui tampon, făcut din capete de sarmă amestecata, tolosit mai mult pentru curăţirea metalelor.

2)Produsele pentru diluare şi ăecapare se prezintă sub forma lichidă, uşor volatile şi sunt folosite, după caz, la mărirea fluidităţi! compoziţiilor de vopsit, la dizolvarea unor substanţe din compoziţi!, precum şi la andepărtarea ruginii sau a straturilor vechi de vopsea Aceste produse sunt cunoscute sub denumirea de white-spirit, petrol tampant, benzină de extracţie, toluen, decanol, acetonă etc. Aceste produse fiind foarte volatile şi inflamabile, se impun măsuri foarte severe de precauţie la stocarea lor, respectiv depozitarea lor în locuri bine ventilate şi ferite de orice sursă de flacără.

3)Produsele lubrifiante se prezintă sub formă de uleiuri, unsori sau paste şi sunt folosite pentru gresarea punctelor de articulaţie, angrenajelor, precum şi pentru protejarea suprafeţelor metalice impotriva coroziunii.
In comerţ, aceste produse sunt cunoscute sub denumirea de uleiuri minerale, uleiuri speciale pentru angrenaje fine, unsoare auto,vaselină, parafină, grafit sub formă de pudră fină şi altele.

4)Produsele pentru întreţinerea curentă sunt produse cu utilizări multiple, avand ca scop curăţirea şi menţinerea în stare curată a mobilierului, a obiectelor tehnico-sanitare şi a altor utilităţi casnice

Aceste produse se găsesc în comerţ sub diferite denumiri, care de fapt, nu sunt altceva decat detergenţi, sub formă de pudră sau paşti, destinaţi pentru curăţirea obiectelor şi instalaţiilor sanitare, detergenţi sub formă lichidă pentru curăţirea geamurilor sau a plăcilor de faianţă, leşii şi săpunuri pentru spălatul pereţilor vopsiţi în ulei, apî de lustruit pentru redarea luciului mobilei, ceară pentru lustruital parchetului, precum şi alte produse pentru curăţat obiecte din metal, lemn, porţelan etc.


Tag-uri: gospodarie, casa, depanare, raparatii, sculeCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 06 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :