FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 320
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vopsirea parului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Vopsirea parului

 Q:   Intreaba despre Vopsirea parului       
Părul devine gri din cauza lipsei de pigmenţi, determinată de varstă, de menopauză sau de şocuri nervoase.
Părul alb conţine bule numeroase de aer, are o lipsă totală de pigmenţi cauzală de varstă, da unele şocuri (un stres de o mare intensitate poate albi părul intr-o noapte).

Există vopsele vegetale, cum sunt cele ce conţin henne, plantă care ajută şi la regenerarea părului (nuanţă de roşu).

Reflexele roşii se mai pot obţine cu un decoct de foi de ceapă. Pentru blonde, decoctul de muşeţel este acceptabil, iar pentru brune cel de frunze de nuc.
Părul negru-corb face un contrast brutal cu obrazul, asprindu-l. Este indicat să i se dea o tontă cu reflexe uşoare de decolorare, ca de soare, ca şi la un castaniu închis.
Cu cat părul se lasă la culo area Iui naturală, cu atat femeile par mai tinere, dar cu condiţia să nu fie gri sau să aibă fire vizibile albe.

Spălatul părului in trebuie să fie făcut cu şampoane prea concentrata sau prea spumoase. Se va şampona de maximum două ori, atat părul cat şi pielea capului, care se vor fricţiona cu varful degetelor, nu cu unghiile. Se va clăti foarte bine cu puţin oţet.

Părul uscat şi friabil — de obicei al blondelor naturale — trebuie să fie spălat cu grijă, cu un şampon diluat sau cu un gălbenuş de ou şi chitit bine, cu un balsam şi puţin oţel. Se va spăla la 10—15 zile.
Părul gras va fi spălat săptămanal cu un şampon special.

Este necesar sa fie respectată ziua de spălare a părului, pentru a evita excitarea suplimentară a glandelor sebacee.
Bigudiurile nu trebuie să fie înfăşurate prea strans şi uscatul nu va fi excesiv, pentru a nu se deshidrata şi rupe părul.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, tinereteCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :