FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 694
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Victoria morala

Tag-uri Populare


filozofie   educatie   viata   dragoste   poezie   religie   timp   evolutie   istorie   fericire   suflet   sentiment   victorie   proverbe   egalitate   libertate   proprietete   rousseau   supunere   democratie   cuvinte   invataturi   minune   adolescenta   citate   atitudine   etape   lege   moral   destin   idealuri   echilibru   adolescent   antichitate   personalitati   frumusete  

All Tags

Famous Forum

 

Victoria morala

 Q:   Intreaba despre Victoria morala       
Victoria morala Incearca sa apreciezi ce ai la mometul respectiv. Nu incerca sa ocolesti raul, ci infrunta-l, apoi, fii tu victoriosul!

Eu te iubesc, tu ma iubesti iar asta e darul primit de Sus, nu vreau sa intrebam de ce….sau cum… nici macar de cand pana cand… este pentru timpul in care vom stii sa il apreciem, sa-i sustinem si sa ne bucuram de el.

Viata te invata ca moartea nu pune capat iubirii. Poate de-asta nu mi-e teama de moart, sau poate din cauza asta consider ca moartea nu este sfarstiul meu, al tau, al vietii fiecaruia dintr noi… ci doar o prelungire a acesteia.

Nu lasa viata sa iti confirme ca ar fi fost loc de mai bine, nu lasa timpul sa iti demonstreze ca ai facut alegerea gresita si astfel, ai pierdu persoane iubite, sau importante din viata ta, nu face un lucru la incercare, ci incearca sa fii sigur pe tine…

Crede in vise si in visuri! Si nu numai ale tale! Restul, ramane o enigma pentru noi toti…

Cand vorbesc despre iubire ma refer la cea aratata fata de familie, de prieteni, de iubita , de animal de casa, de un loc carui sa ii fi apartinut…

Intocmai ca cel al bunicilor, intre norii de ploaie si intunericul ce leaga muntii, unde zac locuri minunate in care ne reintoarcem fara sa stim, din dorinta arzatoare de visare si fericire, in fiecare noaptea ! Acesta e motivul pentru care, cateodata ne mai trezim zambind, in mirosul imaginar al florilor de tei.

Nu lasa timpul sa iti insele simturile, nici sa te deruteze cumva, nici sa i ape ceilalti de langa tine.

Candva, cineva, undeva, punea niste intrebari la care inca nimeni nu a gasit raspunsuri :

"Cat de ciudata e nebunia? Iar pasiunea cat de curata poate fii? Cu cata intensitate poate un om sa iubeasca ? Stim sa aratam cat iubim? Stim cu siguranta cand iubim ? Cand sa iubim? Stim sa profitam de momente si de sanse?"

Opune-te, iubeste, apreciaza, ofera caldura si siguranta , astfel, vei obtine victoria morala dupa care ai plans intre cuvintele parintilor si pentru care, vrand, nevrand, pleci cate-odata capul in fata celor ce zac inconstienti intr-o lume ce nici macar nu e a lor.


Tag-uri: educatie, victorie, dragosteCategorie: Filozofie  - ( Filozofie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :