FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 432
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Si barbatii trebuie sa stie sa se imbrace

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Si barbatii trebuie sa stie sa se imbrace

 Q:   Intreaba despre Si barbatii trebuie sa stie sa se imbrace       
Suntem la sfîrşitul secolului XX, acest secol miracol, in care s-au înfăptuit atatea, mai ales în ultimele decenii.
Esteticul şi tehnica au mers întotdeauna mană-n mină, exigenţa fiind la fel de mare, atat în ceea ce priveşte calitatea produselor, cat şi telul lor de prezentare.

Femeile, o dată cu dezvoltarea rapidă a cosmeticii, a fardurilor, a tehnicii coafurilor şi perucilor, a vestimentaţiei, au devenit mai cochete şi mai pretenţioase pentru aspectul lor fizic şi exterior.
De ce bărbaţii n-ar fi, la randul lor, frumoşi, foarte îngrijiţi şi plini de o cochetărie bărbătească, echilibrată şi sobră ?

Dacă ne ghidăm după Natură, vedem că masculul este exemplarul cei mai frumos din fiecare cuplu al speciilor. Penajele, blana, mărimea şi vigoare a trupului, net diferenţiate de ale femelei, spun îndeajuns.
Avand la îndemină at ilea mijloace de informare şi de vizionare, gusturile oamenilor se schimbă, evoluează, se rafinează. Unele idei valabile în trecut, din punct de vedere estetic, nu mai sunt identice cu cele de azi.

Moda, într-o continuă împrospătare, sugerează gustul, schimband linia estetică în toate domeniile, venind întotdeauna cu ceva care uimeşte, dar care poate fi de fapt —mai ales în vestimentaţie—o întreagă demonstraţie de „retro": costume, sacouri, veste, încălţăminte, umbrele, coafuri, bărbi, peruci, barbişoane, favoriţi, mustăţi, tunsori etc. Părul lung la bărbaţi, medalioane, brăţări, apar azi fireşti, dar cat de şocante erau acestea, să spunem, acum două decenii!
Desigur că este bine să se opteze pentru o linie de mijloc, nici prea sobră şi nici prea excentrică.

Deci, dragi prieteni barbaţi este importantă şi pentru dumneavoastră o ţunută îngrijită. Este de preferat să avem mai puţine costume, dar bune, decat multe şi alese fără discernămant. Cele de fiecare zi, vor fi in pas cu noul şi cu linia zilei, să nu se şifoneze, să aibă o culoare care să fie mai rezistentă la purtat (ţesături „sare şi piper" gri, maro, grej etc.). De asemene cămaşa, înainte de a o îmbrăca, o veţi examina la guler (partea interioara şi la manşete şi, dacă are urme de praf sau de grăsime, o veţi da la spalat şi veţi îmbrăca o altă lenjerie curată.
în nici un caz nu veţi pleca de acasă — chiar dacă mergeţi la serviciu fără să fiţi curaţi, proaspăt bărbieriţi, cu hainele şi cămaşa în perfectă si an cu încălţămintea şi ciorapii în stare bună. In perioada de guturai întrebuinţaţi şerveţele de hartie moi şi subţiri, spre a nu irita nările.


Tag-uri: cuplu, relatie, iubireCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 31 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :