FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 796
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sfaturi folositoare gospodinelor

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Sfaturi folositoare gospodinelor

 Q:   Intreaba despre Sfaturi folositoare gospodinelor       
Sfaturi folositoare gospodinelor - Dacă mancarea este, din greşală, foarte sărată, curăţaţi un cartof, îl tăiaţi felii şi-l introduceţi apoi în cratiţă. După fierbere va fi indepărtat, fiindcă a absorbit tot surplusul de sare.

- Pentru ca grăsimea caldă să nu se răspandească în jur, presăraţi puţină sare în tigaie, înainte de a o încinge.

- Pentru ca să fie conopida albă şi proaspătă se va adăuga, în apa care fierbe, un varf de cuţit de zahăr şi puţin lapte dulce.

- Cuţitele şi foarfecele se pot foarte bine ascuţi pe suprafaţa patronului sigurantelor electrice uzate.

- Cand etichetele se desprind de pe borcane sau sticle se freacă Iocul cu o ceapă tăiată proaspăt.

- Vara, pentru ca apa să se menţină rece şi plăcută la gust, umpleţi o oală de pamant nesmălţuită şi introduceţi în ea o rămurică de mentă (izmă). Ţineţi oala la rece, dar nu la frigider.

- Puloverele de damă şi cele bărbăteşti, în special cele de lină, se spală cu apă, la aceeaşi temperutură, chiar şi cand se clătesc. Se storc uşor in mană apoi se lasă o jumătate de oră în chiuvetă, ca să se scurgă. Se întind apoi, m masă sau pe o planşetă plană care are pe ea un prosop uscat. Se lasă pana aproape de uscare, apoi, încă umede, se aşază pe un umeraş şi se continuă uscarea.

- Rufele, după ce au fost spălate şi stoarse, se prind cu cleştele de rufe, de umeri, iar gulerele cămăşilor se răsfrang peste sarmă, intotdeauna pe dos. La fel şi celelalte veşminte, se vor întinde pe franghie sau pe sarmă, în poziţia lor de imbrăcare.


Tag-uri: casa, gospodarie, curatenieCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :