FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 804
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Seductia absoluta a blondelor

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   ac   material   cusaturi   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   femei   tratament   hidratare   sarcina   machiaj   ruj   piele   creme   fat   fata   relatie   cuplu   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Seductia absoluta a blondelor

 Q:   Intreaba despre Seductia absoluta a blondelor       
Există o fascinaţie incontestabilă a bărbaţilor pentru blonde. Dar nu numai a bărbaţilor.

Toată lumea întoarce capul după o blonda care nu trebuie să fie neapărat şi frumoasă sau drăguţă la faţă. Puterea acestei culori a părului nu poate fi negată de nimeni.

Anii de aur ai cinematografiei au fost dominaţi de către divele cu părul blond, de aur. Jean Harlow şi Marilyn Monroe au fost deschizătoarele de drum în acest sens.

Iar această modă a divelor blonde este la fel de in vogă în zilele noastre la fel cum a fost si în acele vremuri. În întreaga istorie a show-bizz-ului, poţi număra pe degete brunetele care au cucerit cununile de lauri ce le-au conferit nemurirea. În schimb, şirul interminabil de blonde se înlănţuie şi astăzi.

O altă dovadă a acestei puteri de seducţie a blondelor rezidă şi în filmul clasic „Domnii Preferă Blondele” în care rolul principal feminin este jucat bineînţeles de legenda blondă nemuritoare Marilyn Monroe. Regizorul acestui film, Billy Wilder afirma la acea vreme despre Marilyn: ”Nu va mai fi niciodată una ca ea, dar Dumnezeu ştie că vor exista o mulţime de copii”.

Anii 1980 au dus la o reinventare a părului blond care s-a transformat dintr-un element elegant şi seducător al femeilor, într-un element punk, provocator,rebel şi din ce în ce mai sexual.

Reprezentanta cea mai de seamă a acestui curent al blondelor „trash” este fără doar şi poate Madonna. Aceasta a încercat toate nuanţele platinate până la cele de galben intens. Părul să de aur combinat cu atitudinea şi comportamentul său plin de sex-appeal au făcut ravagii de la lansarea sa pe piaţă ca interpretă şi până în zilele acestea. Este diva incontestabilă a muzicii care de 20 de ani este mereu în centrul atenţiei publicului, presei şi topurilor muzicale, afişându-şi aceleaşi plete blonde ca la început. Iar afirmaţia sa în legătură cu părul blond este pe cât se poate de edificatoare - „A fi blondă este, fără drept de apel, o stare de spirit. Nu ştiu să explic exact în ce fel, dar a fi blondă este un fel de conotaţie sexuală!”
Sursa Imaginii : livenews.ro

Seductia absoluta a blondelor Link-uri Externe :

Mastering Seduction (English)


Tag-uri: fascinatie, seductie, blonde, barbati, moda, madonnaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :