FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,074
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Scotia - tara mereu verde si nemuritoare

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Scotia - tara mereu verde si nemuritoare

 Q:   Intreaba despre Scotia - tara mereu verde si nemuritoare       
Scotia - tara mereu verde si nemuritoare Localizata in nordul Marii Britanii, Scotia este tara vestitului Sir Sean Connery si a lui Rod Steward. Este o tara deosebit de frumoasa, unde peste tot miroase a verde, a scotch si a distractie. Are capitala la Edinburgh si este una din tarile Regatului Unit, avand 186 de insule.

Aceasta tara a devenit o tinta a cuplurilor care vor sa se casatoreasca aici, dupa moda initiate de Madona si Guy Ritchie in anul 2000 la Castelul Skibo din Sutherland.

Renuntand la proverbiala lor sgarcenie, scotienii explica generos afluenta de staruri pop, de actrite si sportivi sosoti sa spune „da” prin faptul ca barbatii care poarta traditionalul kilt sunt foarte sexi. Tot aici s-au mai casatorit si actrita Ashley Judd cu pilotul de curse Dario Franchitti.

Poti face o gramada de cumparaturi la The Barras Market din Glasgow si Bruntsfield din Edinburgh, adrese recomandate de catre designerul scotian Jonathan Saunder. Celebra ispita a Scotiei o reprezinta wiskey-ul, dar mai trebuie incercate si produsele lor renumite de patiserie care ti se topesc in gura.

Edinburgh reprezinta unul dintre cele mai importante centre culturale si financiare din Europa. Este considerat una dintre capitalele cele mai stilate si cu personalitate din intreaga Europa. Chiar in mijlocul orasului se afla un castel care este pozitionat pe un vulcan stins. Glasgow este un alt oras important al Scotiei, fiind un centru de maufactura si un mare port.

Un alt punct de atractie il constituie castelele stravechi si conacele cu sau fara fantome. Aici se imbina perfect stilul si vibratia modernului si a clasicului Glasgow.

Zona muntoasa a Scotiei este numita de catre acestia „Highlands”, adica taramurile inalte. De aici si provine denumirea celebrului serial cu nemuritorul MacLeud- „Highlander”.

Aceasta zona unde gasesti castele stravechi, lacuri si diferite ruine este probabil una dintre cele mai frumoase din lume, oferind o priveliste uimitoare.

Aceasta tara este foarte faimoasa si pentru concursurile sale felurite, atat sportive cat si muzicale. In luna aprilie este organizat cel mai mare concurs de cimpoieri din lume, dedicat „nemuritorului” Donald MacLeud. Acesta este organizat la Cabarfiedh Hotel din Stornoway.

De asemenea, la Edinburgh sunt programate reuniunea clarvazatorilor numita Scotish Holistic Health Festival si cea o oamenilor de stiinta.

Sursa Imaginii - scotlandforvisitors.co.uk


Tag-uri: scotch, kiltCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :