FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 743
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piesele de legatura si racorduri folosite la lucrarile de instalatii sanitare

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Piesele de legatura si racorduri folosite la lucrarile de instalatii sanitare

 Q:   Intreaba despre Piesele de legatura si racorduri folosite la lucrarile de instalatii sanitare       
Acestea servesc pentru realizarea asamblărilor între ţevile de oţel zincate sau ţevile do plumb, precum şi intre conductele de alimentare ale instalaţiei şi armăturile sanitare. Ele se execută din alamă, cu excepţia racordului de perete pentru ţevi de oţel care se execută din fontă. Presiunea nominală la care sunt folosite este de 6 kgf/cm2.

Dintre aceste piese de legătură şi racorduri se menţionează :

1. Racordul de perete pentru ţeava de plumb executat din alamă , care este folosit la racordarea ţevii de plumb de presiune cu armaturile sanitare, fixarea racordului pe perete făcandu-se cu ajutorul a 3 şuruburi pentru lemn.

2.Racordid pentru lipit executat din alamă , care este folosit la racordarea ţevilor de plumb cu armăturile sanitare sau cu evile din oţel zincate, racordarea realizandu-se fie cu filet interior , fie cu filet exterior.

3.Racordul olandez cu ţeava pentru lipitt executat din alamă , care este folosit, de asemenea la racordarea ţevilor de plumb cu armăturile sanitare sau cu ţevile din oţel zincate ale instalaţiei. Acesta se compune dintr-un corp, dintr-un racord din ţeava, o piuliţă olandeză şi o garnitură pentru etanşare. Asamblarea realizată cu ajutorul racordului olandez este o asamblare uşor demon-tabilă, aceasta făcandu-se prin simpla înşurubare numai a piuliţei olandeze, asigurîndu-se totodată şi o bună etanşare a îmbinării.
îmbinarea prin lipire a racordului cu ţeava de plumb trebuie să se facă corect şi cu multă atenţie, deoarece racordul olandez fiind deseori demontat se nasc solicitări asupra lipiturii, care pot provoca fisuri sau desprinderi ale ţevii de plumb de pe racord.

4) Prelungitorul executat din alamă , care este folosit la racordarea conductelor de presiune, în scopul prelungirii lor cu dimensiuni reduse de la 20 pană la 50 mm


Tag-uri: gospodarie, casa, depanare, raparatii, sculeCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 08 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :