FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 274
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi

 Q:   Intreaba despre Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi       
Aceste obiecte se confecţionează din material alb care se garniseşte cu broderie matlasată. Este frumos să se aleagă un material nu prea gros, puţin transparent, iar lina care se introduce dedesubt şi firul cu care se trage la maşină să fie colorate, pentru a obţine modelul color, cu florile roz, iar frunzele verzi .
Scutecul cu bonetă se face cu latura de 0,60-0,70 m, fiind dublat la un colţ cu un triunghi cu latura de 22-25 cm, care vine şi acoperă capul copilului.

Faţa de pernă are dimensiunile de 0,30 X 0,37 m, iar cuvertura pentru coşuleţ sau cărucior, 0,65-0,70 m. Se calculează metrajul avand în vedere că toate obiectele se dublează. In afară de aceasta mai este nevoie de un material mai subţire, care vine sub flori pentru a se putea introduce firele de lînă. La scutec şi cuvertură, între cele două feţe, se introduce un strat de vată sau melană pentru a ţine cald.
Pentru a obţine aceste obiecte se procedează astfel. După dimensiunile date, plus rezervele de 3-4 cm, se croieşte cuvertura, scutecul cu bonetă şi faţa de pernă. Faţa de pernă are o singură floricică într-un colţ, iar la o distanţă de 3-4 cm din margine, de jur împrejur, trei randuri de tighele, printre care se introduce lină pentru a obţine aspectul bombat. Se întinde faţa de pernă pe materialul pentru dublat, pe care se trag liniile duble ca pe model.

La unul din colţuri se imprimă floarea cu o papiotă pusă în două, roz sau bleu, şi se trag tighele, la maşina de cusut, pe conturul desenului. Frunzele şi codiţele se vor trage cu papiotă verde. După ce s-au tras tighelele respective, cu un ac gros special, cu urechea mai mare, se trec mai multe fire de lină roz sau bleu între toate liniile marcate. In felul acesta lîna traversează dublura şi rămane între cele două straturi de ţesătură. Capetele firelor de lină se taie pe dublură lingă tighel.

Pentru celelalte motive: flori, frunze, se lucrează în acelaşi fel. Pentru a se evidenţia pe faţă modelul reliefat (bombat), se introduc între cele două straturi de ţesătură firele de lînă sau melană colorată desfăcute.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :