FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,028
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina patura copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina patura copilului

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina patura copilului       
Se realizează din resturi de material armonios îmbinate, şi se umple cu vată. Pătratele au latura de 12X12 cm sau mai mici, calculate la dimensiunea resturilor disponibile. Păturica are dimensiunea de 80X68 cm.

Marginea ca şi dosul se fac din material asortat. Toate pătratele se taie cu 1 cm mai mari pentru cusătură. Pentru dos se taie şaten cu latura de 81X69 cm, iar pentru margine, de jur împrejur, o faşie lungă de 3 m şi lată de 12 cm. Vatelina din interior se va croi după aceleaşi dimensiuni 80X 68 cm.

Culorile pătratelor se combină după preferinţă unind cu tighel la maşină cap la cap cate 5-6 pătrate în continuare. Se descalcă cusăturile după care faşiile obţinute se unesc între ele tot la maşină. Se descalcă cu fierul şi cu carpa umedă.

Faţa gata călcată se însăilează pe vatelină şi se coase pe liniile de îmbinare ale pătratelor. Se pun marginea şi dosul, se trage la maşină lăsand desfăcută o porţiune pentru întors pe faţă, care la sfarşit se coase de mană. Se calcă cu carpa umedă şi fierul încins.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :