FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 562
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o cuvertura pentru copii

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o cuvertura pentru copii

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o cuvertura pentru copii       
Pe o cuvertură matlasată din crepsatin sau alt material roz sau bleu, se pot broda diferite animale, personaje din basme, flori etc., izolate în cate o căsuţă . Dimensiunile cuverturii se stabilesc cat lungimea şi lăţimea pâtuţului. Se croieşte materialul mai mare cu 8-10 cm, atat în lungime cat şi în lăţime, care reprezintă rezerva pentru cusături şi ceea ce se ia pe pătuţ. Totodată se croieşte şi materialul pentru dublat, cu aceleaşi dimensiuni.

După croire, se împarte materialul în douăsprezece sau mai multe căsuţe pătrate şi în fiecare se desenează cate o imagine. Modelele se conturează cu punctele de broderie, folosind două culori de aţă.

După ce s-a terminat broderia, se calcă pe dos cu o carpă udă şi bine stoarsă. Pentru matlasare se aşazâ pe un strat de vată specială şi se tigheleşte pe faţă, cu aţă în culoare, conturul pătratelor. Se calcă, se aşazâ dublura pe faţă, se însăilează pe margine şi se trage la maşină, lăsand desfăcută o porţiune pentru a întoarce cuvertura. Se coase apoi pe muchie porţiunea rămasă liberă, se însăilează şi se tigheleşte pe margine ca şi între pătrate, urmărind linia motivelor. Se întăresc firele de aţă şi se calcă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :