FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 502
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa isi ingrijeasca barbatii fata

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa isi ingrijeasca barbatii fata

 Q:   Intreaba despre Cum sa isi ingrijeasca barbatii fata       
O îmbrăcăminte agreabilă presupune şi un obraz îngrijit.
Nu faceţi economie la lamele de bărbierit, pentru a nu avea necazuri cu tăieturile ce pot fi cauzate de lamele prea mult întrebuinţate. Desigur că aparatele electrice de ras sunt mai rapide şi mai simplu de manuit. Dar nu orice obraz le suportă, mai ales acela cu o pilozitate pronunţata, avand firul de păr gros şi foarte rezistent.

Dezinfectantul trebuie să fie întotdeauna la îndemană, un creion de oprit sangele (piatră acră) şi o loţiune (after shave), o cremă specială care intra repede în piele şi păstrează supleţea pielii faţă de factorii agresivi şi poluant din atmosferă. Pentru cei ce au un ten foarte uscat, o cremă grasă (crema, Gerovital, de exemplu) este indicată pontru a-l păstra şi al feri de riduri de deshidratare.

Chiar dacă nu sunteţi mulţumiţi de felul cum a reuşit bărbieritul, nu este indicat să vă radeţi încă o dată imediat, ci la un interval de cateva ore pentru a nu supune tenul la răniri şi iritaţii şi a evita astfel usturimea şi urmele inestetice ale tăieturilor.

Nu ocoliţi pudra care vă fereşte de depunerea rozidurilor şi a prafului din atmosferă. întrebuinţaţi produsele întreprinderilor noastre de produse Cosmetice: L'Oreal, Nivea, Garnier, care au pus pe piaţa internă o serie de produse noi, remarcabile (deodorante, creme, tonice, loţiuni, săpunuri, ape de toaletă etc.). De asemenea, sunt indicate şi cosmeticele pe bază de produse melifere, cu polen, propolis, lăptişor de matcă, venin de albine, larve de liintori şi ceară de albine, din care se fac şi medicamente — de mare eficacitate. Astfel, pentru piele este „Propoderm", un unguent pentru tăieturi şi dermatoze. Apoi „Oftalmosept", preparat pe bază de propolis; este indicat in conjuctivite, blefarite şi alte afecţiuni ale ochilor, consultind bineînţeles medicul specialist.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, tinereteCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 31 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :