FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,230
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa devii o persoana optimista

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa devii o persoana optimista

 Q:   Intreaba despre Cum sa devii o persoana optimista       
Cum sa devii o persoana optimista Cineva spunea la un moment dat ca lumea apartine optimistilor, iar pesimistii nu sunt decat niste simpli spectatori. Este foarte important sa gandesti pozitiv, sa vezi partea plina a paharului. Sa constientizezi si sa te bucuri de ceea ce ai, dar sa si mucesti pentru a obtine ce iti doresti.

In primul rand trebuie sa fi impacat cu tine insuti, sa fii constient de calitatile tale si sa iti accepti defecte, iar daca sunt prea mari sau prea multe sa incerci sa le corectezi sau sa le elimini. Nu trebuie sa exagerezi cu autocritica pentru ca asa nu vei realiza nimic constructiv, ci din contra.

Dupa ce iti vei gasi acest echilibru interior, trebuie sa te decizi ce este important pentru tine si ce iti dorsti. Dupa ce vei afla raspunsurile la aceste intrebari, canalizeaza-ti toata energia i n sensul indeplinirii obiectivelor propuse. Astfel vei sti pentru ce lupti, iar daca iti doresti cu adevarat acel lucru vei fi uimit de puterea nebanuita ce o vei capata pentru a-l obtine. Insa, toate aceste obiective trebuie sa fie totusi tangibile pentru ca altfel te vei lupta cu morile de vant.

Mai trebuie sa costientizezi faptul ca viata nu este formata numai din frumoase si placute. Insa „culoarea” fiecarei zile depinde in mare masura de atitudinea ta in fata problemelor de zi cu zi.

Fructifica-ti prezentul cat poti de mult si nu-l lasa sa treaca pe langa tine. Acorda fiecarei clipe importanta cuvenita si incearca sa inveti din greselile trecutului pentru a nu le mai repeta. Nici nu trebuie sa traiesti in viitor, deoarece asa va trece viata pe langa tine.

Este foarte important sa stii cum sa faci fata obstacolelor si problemelor si sa te gandesti ca orice are o solutie si ca tu poti sa gasesti acea solutie. Nu trebuie sa cazi in propria capcana de a incepe sa dramatizezi o situatie neplacuta si de a incepe sa te simti o victima. Mai bine iti canalizezi tot acest efort in a gasi solutia potrivita.

Un factor foarte important in linistea si bunastarea ta este familia- parintii tai, iubitul sau iubita ta. Toti acestia trebuie sa reprezinte la orice ora din zi si din noapte un sprijin neconditionat. Iar daca vei fi constienta de toate acestea, ca ai mereu pe cineva pe care sa te bizui, vei putea mult mai usor sa iti infrunti problemele.


Tag-uri: importanta prezentuluiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :