FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 790
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum ar trebui sa raspundem intrebarilor unui interviu de angajare

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum ar trebui sa raspundem intrebarilor unui interviu de angajare

 Q:   Intreaba despre Cum ar trebui sa raspundem intrebarilor unui interviu de angajare       
Cum ar trebui sa raspundem intrebarilor unui interviu de angajare Multe dintre întrebări, în acest gen de conversaţii, sunt standardizate, înainte de a vă prezenta, pregătiţi-vă conştiincios cu răspunsuri viabile la următoarele chestiuni:

1.ce vă face să credeţi că vă veţi descurca în acest tip de activitate?
Axaţi-vă pe "felia" din experienţa profesională care corespunde cerinţelor locului de muncă ales şi enumeraţi calităţile personale de genul disponibilităţii pentru comunicare sau talentului de a manevra cifrele sau... cuvintele.

2.care credeţi că sunt, după părerea dvs, punctele dvs forte?
Păstraţi între limite precise lauda de sine, dar nu lăsaţi să se strecoare nici o îndoială cu privire la calităţile dv s. Fiţi atenţi ca enumerarea calităţilor să fie relativă pentru postul cerut.

3.care consideraţi că vă sunt punctele slabe?
Nu afirmaţi că nu aveţi defecte, pentru că nu e plauzibil. Mărginiţi-vă a numi doar unul sau două dintre ele, de mai mică importanţă şi care nu afectează sub nici formă trăsăturile solicitate pentru postul în discuţie. Precizaţi că aţi luat deja măsuri, pentru a le diminua sau chiar pentru a le elimina.

4.de ce aţi renunţat la postul ocupat înainte?
Nu începeţi descrierea problemelor pe care este posibil să le fi avut. Accentuaţi faptul că urmăriţi să ocupaţi un loc de muncă pentru care să utilizaţi cât mai multe dintre capacităţile dvs şi să avansaţi în carieră.

5.preferaţi să lucraţi singur sau în echipă?
Fiţi atenţi ca răspunsul la această întrebare să nu vă descalifice vizavi de postul solicitat!

6.de ce v-aţi decis pentru această activitate?
Scoateţi în evidenţă ideea că locul de muncă a fost alegerea dvs dintre nulte
alte posibilităţi promiţătoare. Nu-l prezentaţi sub nici o formă drept o "soluţie salvatoare" şi de ultimă instanţă, rezultat al întâmplării!

7.de ce vreţi să lucraţi pentru firma noastră?
Profitaţi de ocazia ce vi se oferă, pentru a lăuda firma la care aspiraţi să lucraţi! Ofertantul vrea să-l convingeţi că ardeţi de nerăbdare să lucraţi pentru
el.

8.în ce post aţi dori să fiţi angajat?
Atenţie! Dacă indicaţi o poziţie prea înaltă, riscaţi să fiţi consideraţi pretenţioşi, dacă nu chiar înfumuraţi. Dacă lăsaţi impresia că vă retrageţi, puteţi fi considerat, dimpotrivă, ca neavănd o motivaţie prea puternică.

9.vreţi să mai ştiţi ceva anume despre firma noastră?
în cazul în care vi se va ridica o astfel de chestiune, este recomandabil să aveţi pregătite câteva întrebări inteligente.
Fiţi atenţi la încă ceva: în cazul în care nu înţelegeţi exact întrebarea care vi se pune, este preferabil să cereţi o reformulare a ei decât să daţi un răspuns nepotrivit. Nu face o impresie bună.


Tag-uri: social, interactiune, individ, relatiiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 28 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :