FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 400
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce ar trebui sa nu spuneti la un interviu de angajare

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Ce ar trebui sa nu spuneti la un interviu de angajare

 Q:   Intreaba despre Ce ar trebui sa nu spuneti la un interviu de angajare       
Ce ar trebui sa nu spuneti la un interviu de angajare In urma analizei a peste 100 de interviuri cercetătorii au putut generaliza o sumă de greşeli care i-au afectat pe solicitanţi:

Răspunsuri prea scurte
Este cea mai des întâlnită greşeală, ca la întrebări care cer un răspuns extenso, să răspundeţi laconic. De exemplu, dacă sunteţi întrebat "Prin ce anume aţi dovedit până acum că sunteţi pregătit pentru o muncă intensă? ", răspunsul va fi mai amămunţit decât un simplu "cu carnetul de note!", iar un "Da!" trebuie evitat cu orice chip drept răspuns la întrebarea "Credeţi că aţi face faţă unei astfel de activităţi care cer responsabilitate?

Răspunsuri prea lungi
Dimpotrivă, argumente oferite "cu ghiotura" şi îndepărtate de la subiectul formulat în întrebare pot lasa impresia că evitaţi r ăspunsul exact.

Greşeli în exprimare
Din această categorie fac parte greşelile gramaticale şi expresiile de jargon, care scapă deseori în discurs. Informaţii personale negative
Unii au tendinţa de a-şi povesti problemele personale şi neclarităţile din propria lor viaţă, ceea ce provoacă o reacţie negativă din partea ascidtătondui.

Critica fostului şef
Candidaţii care încep să-şi înjure foştii şefi nu ajung la nici un rezultat. Dimpotrivă, ei lasă impresia de lipsă de loialitate şi lasă deschisă eventualitatea ca, părăsindu-şi, la un moment dat, şi acest nou loc de muncă, să procedeze la fel.
în prim-plan salariul
La multe dintre firme funcţionează prejudecata că aşezarea în prim-planul discuţiei-interviu a problemei salariale reflectă lipsa reală de interes a solicitantului faţă de sine.

Lipsa da ambiţie
Unii dintre candidaţi nu s-au dovedit destul de decişi pentru evoluţia lor profesională şi interesaţi să facă carieră. Aceasta trimite la concluzia că sunt lipsiţi de motivaţie sau că ea nu este destul de puternică.


Tag-uri: social, interactiune, individ, relatiiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 28 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :