FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,321
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tipuri de masaj

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   ac   material   cusaturi   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   femei   tratament   hidratare   sarcina   machiaj   ruj   piele   creme   fat   fata   relatie   cuplu   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Tipuri de masaj

 Q:   Intreaba despre Tipuri de masaj       
Masajul reprezinta una dintre cele mai benefice „terapii” pe care le putem oferi trupului nostru. Iar partea cea mai frumoasa este ca nu numai corpul nostru beneficiaza de rezultatele miraculoase ale masajului, dar si psihicul nostru va avea parte de o mare imbunatatire, ajutandu-ne sa fim mai optimisti si mai linistiti. Alunga o foarte mare parte din tensiunile si stresul acumulate de-a lungul zilelor incarcate si obositoare.

Masajul ar trebui sa intre in rutina oricarei femei si nu numai. Prin ora de masaj saptamanala pe care trebuie sa o faci fara abatere pentru un rezultat bun, iti poti oferi momente de relaxare, dar iti mai poti si modela trupul sau ameliora diferite afectiuni. Masajul este impartit in trei mari categorii: masajul de relaxare, masajul anticelulitic si reflexote rapia.

Masajul anticelulitic

Acest tip de masaj nu este foarte agreat deoarece doare. Insa cu toate acestea absolut toate vedetele de la televizor se lasa in mainile unui specialist care au grija sa nu existe pic de celulita pe picioatele lor de vedete. Penelope Cruz, Rachel Hunt, Jennifer Lopez, Victoria Beckam se numara printre foarte multele vedete care apeleaza de 2-3 ori pe saptamana la beneficiile dureroase ale masajului anticelulitic. Asa ca, daca si vedetele cele mai pretentioase sufera pentru obtinerea si mentinerea unui corp frumos, o poate face oricine. Dupa cateva luni de munca intensive, in functie de problemele pe care le ai, doza de durere scade, la fel ca si numarul de sedinte. Pentru intretinere este necesar sa te duci macar o data pe saptamana la salon.

Reflexoterapia

Daca ai probleme serioase si masajul nu este un moft, atunci ai nevoie de reflexoterapie cam de 2 ori pe saptamana. Nici acesta nu este un tratament placut, cu dimpotriva: durerea pare insuportabila la primele sedinte, insa vei vedea ca se schimba. Reflexoterapia reprezinta masajul care este efectuat prin apasarea in talpa cu ajutorul degetelor. Se urmareste astfel restabilirea echilibrului energetic prin aplicarea presiunii asupra anumitor zone din talpa.

Masajul de relaxare

Este cea mai mare placere, la orice ora din zi si din noapte. Uiti de stres, de serviciu, de intamplarile nu prea placute si te ridici de pe masa de masaj cu mintea mai limpede, cu trupul relaxat si gata sa vezi viata in roz. Sfatul specialistului este ca atunci cand faci o treaba sa o faci pana la capat si anume, nu numai masajul este important, dar si produsele folosite. Produsele cu extracte naturale sunt cele mai indicate, indiferent de tipul de masaj adoptat.


Tag-uri: relaxare, presopuncturaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 17 February '14


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :