FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 613
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Notiuni despre ingrijirea tenului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Notiuni despre ingrijirea tenului

 Q:   Intreaba despre Notiuni despre ingrijirea tenului       
Tenul reflecta de fapt starea sanatatii intregului organism. Tenul se clasifica dupa aspectul si caracteristicile generale ale pielii.

Deosebirea consta in primul rand din cantitatea de grasime sau uscaciune continute de piele . Aceasta hotaraste la randul ei si masurile ce trebuie luate pentru ingrijirea tenului si de care depinde in mare parte estetica lui.

O clasificare obisnuita este ten gras si ten uscat. Intre acestea insa sunt si altele care se apropie mai mult sau mai putin de unul din cele de baza - gras sau uscat. Sunt si tenuri mixte care au portiuni grase si altele uscate.

Pentru a identifica felul tenului se aplica pe fata, pe frunte, pe obraji, pe nas, pe barbie, foita subtire, tamponand usor. Se priveste apoi contra luminii fiecare bucata de foita.

Existenta un or pete de grasime indica ten gras sau portiuni grase, ceea ce permite sa se aplice un tratament diferentiat, de la caz la caz.

Tenul gras, datorita grasimii pielii se rideaza mai greu, dar este inestetic prin aspectul sau lucios si unsuros.

Treptat porii se dilata, pielea se aspreste, deseori apar puncte negre. Tenul uscat este sensibil, lipsit de grasime sau de apa.

Se vor evita sapunul, iar apa obisnuita se va inlocui, daca este posibil, cu apa de ploaie, sau apa minerala.

Cand ploua nu uitati sa strangeti apa de ploaie in vase puse in curte sau pe terasa, atat de necesara pentru ten, diferite infuzii si spalaturi.

Ingrijirea tenului, indiferent de natura lui cere urmatoarele procedee : curatirea (demachearea), nutrirea si protectia.


Tag-uri: ten, ingrijirea tenului, organismCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 25 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :