FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 571
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Invata-ti copilul sa duca o viata sportiva

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Invata-ti copilul sa duca o viata sportiva

 Q:   Intreaba despre Invata-ti copilul sa duca o viata sportiva       
Invata-ti copilul sa duca o viata sportiva Toata lumea a ajuns sa cunoasca faptul ca sportul este ingredientul minune al unei vieti sanatoase, lungi si de buna calitate.

Sportul ajuta la prevenirea tuturor bolilor fizice, dar si psihice. El trebuie practicat incepand cu cele mai fragede varste si de aceea trebuie sa iti educi copilul in asa fel incat sa iubesca si sa practice sportul.

Pe langa avantajele oferite de catre epoca moderna, ea ne-a mai adus si o groaza de dezavantaje. Iar unul dintre acestea este faptul ca majoritatea copiilor renunta la orice fel de jocuri si activitate fizica in aer liber, in favoarea timpului petrecut in fata calculatorului.

Iar toata aceasta inactivitate nu face decat sa impiedice o crestere armonioasa a copiilor si sa oboseasca mai mult, aducand incomparabil mai putine beneficii decat a r aduce miscarea in aer liber.

Deci, chiar daca ai un copil cu o fire nu foarte sportiva, nu-l lasa sa isi petreaca timpul in casa sau in fata televizorului.

Scoate-l afara si faceti impreuna multe plimbari prin parc sau excursii la munte.

Daruieste-i multe cadouri „sportive” precum o pereche de role sau de patine, o bicicleta sau o minge.

Este foarte important sa alegi un sport pentru copilul tau care sa fie in concordanta cu firea si personalitatea sa.

Daca el este calculat, rezervat si iute le minte, sahul, tenisul de masa ori de camp ar fi excelente, ajutandu-l sa-si dezvolte toate aceste capacitati intelectuale.

Timiditatea, spiritul mai retras, incapacitatea de a-si face cu usurinta prieteni pot fi tratate daca il vei duce sa practice un sport de grup precum fotbal, volei, baschet sau handbal.

Daca el insa debordeaza de energie si este neastamparat, patinajul, ciclismul, inotul, schiul sau gimnastica ar fi ideale.

In scurt timp vei observa la copilul tau ca va fi mult mai disciplinat, mai echilibrat, mai increzator in propriile forte si chiar mai eficient la scoala.

Sistemul sau imunitar va fi foarte intarit si nu se va mai imbolnavi la fel de des.

In plus, va aplica si va invata ce este corectitudinea si respectul fata de ceilalti si fata de munca.

Sursa Imaginii - statistics.gov.uk


Tag-uri: role, bicicleta, aerCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :