FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,642
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se fixeaza elementele de sustinere folosite in lucrarile de tapiterie

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se fixeaza elementele de sustinere folosite in lucrarile de tapiterie

 Q:   Intreaba despre Cum se fixeaza elementele de sustinere folosite in lucrarile de tapiterie       
Cum se fixeaza elementele de sustinere folosite in lucrarile de tapiterie Fixarea elementelor de susţinere
Elementele de susţinere, pe care se aşază şi se fixează arcurile, sunt constituite dintr-o reţea de chingi, care suportă întreaga sarcină transmisă prin arcuri, în timpul folosirii obiectului de mobilă.

Cele mai uzuale elemente de susţinere denumite şi suport sunt executate din bandă de oţel, din sirmă rotundă şi din chingă textilă, alegerea tipului de suport fiind în funcţie de obiectul de mobilă.

Suportul din bandă de oţel se realizează prin fixarea în cuie, pe rama de lemn, a unor benzi de 12 mm lăţime şi de 6,6—0,8 mm grosime, după ce în prealabil benzile au fost îndreptate şi tensionate. Aşezarea, dispunerea şi fixarea benzilo r pe ramă, se face la distanţă egală şi cu o împletire a lor, pentru o rigidizare şi o mărire a rezistenţei suportului.

Suportul din sarmă rotundă se realizează prin fixarea pe rama de lemn a unor sarme de oţel de 2,5 — 4,5 mm diametru, fixarea făcandu-se prin îndoirea capetelor de sarmă şi introducerea lor în orificiile practicate în acest scop pe rama de lemn. La executarea orificiilor se va avea grijă ca ele să fie distanţate egal, astfel ca la introducerea capetelor de sarmă să se realizeze o tensionare uniformă a reţelei de chingi. Aşezarea şi dispunerea sarmelor se face, de asemenea, la distanţe egale şi cu o împletire a lor pentru rigidizare.

Suportul din chingi textile , folosit cel mai frecvent în lucrările de tapiţerie, se realizează prin fixarea în cuie pe rama de lemn a capetelor îndoite ale unor chingi din ţesătură de in sau canepă, cu lăţime de 40 — 80 mm şi grosime de 3 mm. La fixarea în cuie a chingilor se urmăreşte, şi în acest caz, realizarea unei tensionări, care să anihileze alungirea lor în timp. Aşezarea şi dispunerea chingilor se face prin împletirea lor şi la anumite distanţe egale, în funcţie de lăţimea lor şi de dimensiunea arcurilor.

sursa imaginii http://www.thefurniture.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemn



Categorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 17 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :