FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 509
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se executa cusaturile rezistente

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se executa cusaturile rezistente

 Q:   Intreaba despre Cum se executa cusaturile rezistente       
Punctul tighel . Se lucrează de la dreapta la stanga fără distanţă între puncte, introducand acul în urma aţei şi scoţandu-l la o distanţă în faţa aţei. Seamănă pe faţă cu tighelul de maşină şi este o cusătură mai rezistentă.

Punctul oblic. Se lucrează în linii oblice şi are mare utilitate atat la cusături cat şi ca punct de ornament unde se poate lucra cu variaţie de înclinare a punctelor în ambele direcţii. Cu acest punct se formează şi punctul cruce.

Punctul oblic ascuns. Cu el se coase tivurile de la obiectele de îmbrăcăminte exterioară. După ce tivul a fost egalat, surfilat şi călcat, se lucrează punctul oblic ascuns la 0,6-0,8 cm de marginea tivului. Firul cu care se lucrează se lasă lejer ca să nu strangâ materialul. Pentru a nu se observa cusătura pe faţa obiectului, dacă este posibil, din materialul de faţa se prinde un fir de ţesătură sau numai jumătate din grosimea lui.

Punctul pe muchie. Acul se introduce la marginea materialului pe dedesubtul lucrului şi se scoate pe faţă la 2-3 mm de margine. Acul trece egal atit pe faţă cat şi pe dos la distanţe egale de 1,5-2 mm.

Pentru cusături se lucrează vertical de sus în jos, cu înclinaţia punctelor de la stanga la dreapta. In ornamentaţie se poate lucra in ambele direcţii şi cu variaţie de -înclinaţie a punctelor.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :