FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,195
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se coase punctul de feston

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se coase punctul de feston

 Q:   Intreaba despre Cum se coase punctul de feston       
Este folosit mai mult ca terminaţie a unor lucrări, înlocuind tivul obiectelor de lenjerie, la diferite garnituri şi broderii etc. Lucrat mai rar se foloseşte la surfilarea marginilor ţesăturilor tăiate, de la obiectele de îmbrăcăminte, împiedicand destrămarea.

Se poate lucra cu puncte foarte apropiate, grupate în diferite moduri sau la distanţă, în linie dreaptă, în colţ, în linie curbă, plat sau în relief. Oricare ar fi forma sau lăţimea festonului modul de lucru este acelaşi.

In primul rand se desenează forma festonului pe hartie, linii drepte, colţi etc. şi se imprimă pe material. Se conturează apoi cu punctul înaintea acului; dacă are lăţimea mai mare se conturează cu do uă şiruri de puncte, iar distanţa rămasă între cele două linii se umple cu punct de lănţişor.

Punctul de feston se lucrează de la dreapta la stanga în linie orizontală. Acul se introduce în partea de sus a urzelii şi se scoate în partea de jos, spre persoana care lucrează, peste firul de aţă. Trăgand firul de aţă se formează un nod.

Nodurile răman pe aceeaşi parte a punctelor, care, stranse egal, formează o margine frumoasă. Pentru acelaşi motiv cand se începe un fir nou, acul se introduce între ultimul şi penultimul punct de feston şi se lucrează peste cele două capete de fire, cel care s-a terminat şi cel care se continuă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :