FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,863
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o pereche de pantalonasi pentru copilul nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa tricotam in relief o pereche de pantalonasi pentru copilul nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o pereche de pantalonasi pentru copilul nostru       
Modul de execuţie - Piciorul drept se începe de jos cu semielastic. Pe andrele nr. 3 se montează 93 ochiuri cu fir bleu şi se lucrează 2 cm, după care se schimbă cu andrele nr. 3 1/2 şi se începe punctul de torsade, ca şi la bluză, cu trei ochiuri pe faţă, apoi modelul. Răscroitura pantalonului se formează la 29 cm, cand se scad simultan la dreapta, pentru faţă, la fiecare două randuri, trei ochiuri, două ochiuri şi de două ori cate un ochi, la fiecare 4 randuri; la partea stangă se scad, pentru spate, de două ori cate două ochiuri la fiecare două randuri, un ochi la 4 randuri de două ori şi de două ori un ochi la fiecare 6 randuri, după care se continuă drept.

Elasticul din talie se începe la 48 cm măsurat de jos. Pentru a obţine o înălţime mai mare la spate, se lasă pe rand în aşteptare, la dreapta, la fiecare două randuri 27 ochiuri şi de 5 ori 9 ochiuri apoi se reiau toate ochiurile pe care se introduc andrele nr. 3 şi se tricotează 3 cm de semielastic. Se încheie drept. Piciorul sting se tricotează la fel, inversînd scăzăturile.

Montarea.

Se întind pe tipar, se calcă, se unesc cele două bucăţi cu cusătură pornind din mijlocul spatelui pană în mijlocul feţei, apoi fiecare picior pană jos. Pe sub elasticul din talie se introduce o panglică elastică.


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :