FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,028
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o caciulita pentru copilul nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa tricotam in relief o caciulita pentru copilul nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o caciulita pentru copilul nostru       
Modul de execuţie - Marginea de jos care se întoarce este galbenă şi lucrată în punct de semielastic. Pe andrele nr. 3 se montează 113 ochiuri şi se lucrează 7 cm după căre se începe cu fir bleu şi andrele nr. 3 1/2 modelul cu torsade de la bluză, cu 3 ochiuri pe faţă. La 16 cm înălţime se repartizează 22 scăderi, lucrand împreună cate două ochiuri pe dos, din grupele de două ochiuri lucrate pe dos, aflate într-o parte şi cealaltă a fiecărei torsade.

Se continuă pe cele 91 ochiuri, iar la înălţimea de 21 cm se fac alte 45 scăderi (tricotand pentru aceasta ochiurile două cate două, după care se lucrează în punct de semielastic. Ochiul pe faţă merge în prelungirea grupelor de trei ochiuri şi a torsadelor. La 25 cm se trece un fir de lană prin o chiurile rămase, cu care se strange şi se intăreşte. Benzile cu care se leagă căciulită se lucrează în punct de semielastic. Se montează 10 ochiuri cu fir galben pe andrele nr. 3 şi se lucrează 25 cm, apoi se încheie. Montarea. Se execută pe dos o cusătură cap la cap.

Sus, unde s-au scăzut ochiurile, se plasează un pompon galben, se întoarce pe dos marginea galbenă. Benzile pentru legat se cos de fiecare parte sub marginea întoarsă.

sursa imaginii http://www.leisureartslibrary.com


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :