FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 559
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam o bluza colorata copilului nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam o bluza colorata copilului nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam o bluza colorata copilului nostru       
Frumuseţea acestei bluze este dată de colorit ui dungilor lucrate în sens vertical. Marele avantaj al acestui model este că se pot folosi resturi do fire rămase de la alte împletituri . Puncte utilizate: punctul leneş. Măsura de probă: 20 ochiuri şi 60 randuri = 10 centimetri2. Ordinea dungilor: 6 randuri alb, 6 turcoaz, 2 al¬bastru, 8 alb, 2 verde-închis, 4 alb, 2 verde-închis, 4 alb, 2 albastru, 2 verde-deschis. Modul de execuţie. Partea din spate.

Se montează foarte suplu 66 ochiuri cu fir alb pe andrele nr. 3 1/2 şi se lucrează în punct leneş 8 randuri, schimblnd culorile după indicaţia de mai sus. Pentru răscroitura braţului se cresc la dreapta, la fiecare 4 randuri, de 4 ori un ochi, o dată 2 ochiuri, apoi 3 ochiuri şi 20 ochiuri. Pentru umăr, tot la p artea dreaptă, se creşte de 7 ori un ochi la fiecare 6 randuri. La 13 centimetri se scade la dreapta de 2 ori un ochi la fiecare 2 centimetri. La 21 centimetri, măsuraţi de la ochiurile de montaj, s-a ajuns la mijlocul spatelui; se tricotează cealaltă jumătate inversand explicaţiile.

Partea din faţă.

Se montează cu fir alb pe acelaşi număr de ochiuri şi se lucrează ca la partea din spate. Pentru răscroitura braţului, la 10 randuri se creşte la fiecare 4 randuri de 5 ori cite un ochi, o dată 2 ochiuri, 3 ochiuri, 20 ochiuri. Pentru umăr se creşte de 7 ori 1 ochi la fiecare 6 randuri, la 14 centimetri înălţime se scad pentru răscroitura gatului 4 ochiuri, 2 ochiuri, de 8 ori cate un ochi la fiecare 2 randuri şi de 6 ori cate un ochi la fiecare 4 randuri. Mijlocul feţei este la înălţimea de 22 centimetri cand în continuare se tricotează cealaltă parte inversand creşterile şi scăderile.

Minecile.

Se montează 5 ochiuri cu alb şi se lucrează în punct leneş multicolor, ca la bluză. După 2 centimetri se creşte la dreapta pentru rotunjime, de 18 ori cate un ochi la fiecare 2 randuri şi de 4 ori un ochi la fiecare 4 randuri. Mijlocul manecii este la 16 centimetri de la ochiurile de montaj, cand se tricotează în continuare pentru cealaltă jumătate, inversand explicaţiile.

Gulerul.

Se lucrează cu fir alb montand 10 ochiuri pe andrele nr. 3 1/2. Se tricotează în punct leneş, iar după 56 centimetri se încheie fără a strange.

Montarea.

Se calcă părţile componente, pe tipar. Se fac cusăturile de mană cu un fir la alegere. Se montează manecile cu cusătura în partea de jos. Gulerul se coase la răscroitura gatului, astfel ca cele două capete să vină în mijlocul feţei, iar mijlocul gulerului se fixează la mijlocul spatelui de bluză. La partea de jos a manecilor ca şi a bluzei se coase un tiv mic cu firul lejer.

sursa imaginii http://www.modernknitting.co.uk


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :