FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 16

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]
Tort de miere IV

Tort de miere IV

Ingrediente: Nuci 250 g, făină 250 g, miere 250 g, zahăr 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, frişca bătută 500 g, zahăr pudră 50...

Timpul

Timpul

Aduce viata, aduce moarte, fericire si tristete. Se opreste dupa bunul plac, alearga dupa propria voie, inchide si deschide priviri si inimi. E cand arogant, cand iubitor, cand iarta...

Toci cu smantana

Toci cu smantana

Ingrediente: Cartofi 2 kg, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 300 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se curăţă, se dau pe...

Tort de nuci I

Tort de nuci I

Ingrediente: Zahăr pudră 200 g, ouă 8 buc, nuci 200 g, pesmet 58 g, făină 5i g, lămaie 100 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră...

Tarte cu capsune si cu frisca batuta

Tarte cu capsune si cu frisca batuta

Tartele se pregatesc la fel ca in reteta precedenta, cu deosebirea ca la urma, inainte de a fi servite, peste umplutura de crema sau numai de fructe se pune cu spritul frisca batuta...

Trebuie mereu sa ne ascultam interlocutorul

Trebuie mereu sa ne ascultam interlocutorul

Comunicarea verbală nu înseamnă numai vorbire ci şi ascultare. Liderul militar (comandantul) trebuie să deprindă şi arta de a asculta, care constă în a şti...

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, continua, cu tensiune moderata

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, continua, cu tensiune moderata

V. cupluri cu conflictualitate submanifestă, continuă, cu tensiune moderată; sunt frecvente printre normali ca şi printre cei cu structuri de personalitate accentuate de...

Tipul sotiei tiranice - partea 3

Tipul sotiei tiranice - partea 3

Conjugalitatea şi reversul acesteia, extraconjugalitatea (adulterul), oferă o diversitate de manifestări în acest sens, a căror semnificaţie disfuncţională nu...

Traiectoria disfunctională a vietii de familie

Traiectoria disfunctională a vietii de familie

Traiectoria disfuncţională a vieţii de familie are adesea ca punct de plecare o defectuoasă structurare şi exercitare a rolurilor conjugale. Meandrele acestei traiectorii...

Tocana cu carne de vaca - din Ardeal

Tocana cu carne de vaca - din Ardeal

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ceapă 500 g, usturoi 30 g, ulei 200 g, chimen 15 g, făină 250 g, ouă 2 buc, morcovi 200 g, ţelină 100 g, roşii proaspete...

Tort cu branza de vaci si frisca

Tort cu branza de vaci si frisca

Ingrediente: Făină 300 g, zahăr tos 100 g, unt 150 g, gălbenuşuri 4 buc, praf ae copt 1 plic. Umplutura: branză de vaci proaspătă 700 g, lapte 200 ml, făină...

Tocana macelareasca

Tocana macelareasca

Ingrediente : Ficat de porc 200 g, coastă de porc (scăricică) 400 g, costiţă afumată 100 g, muşchiuleţ de porc 200 g, untură 200 g, ceapă 500 g, roşii...

Tartine cu pasta de cascaval sau telemea

Tartine cu pasta de cascaval sau telemea

Ingrediente: Felii de franzelă, 200 g caşcaval sau branză temelea, 100 g unt, chimen şi boia. Mod de preparare: Branză sau caşcavalul se amestecă cu unt...

Tarta cu umplutura de cartofi si branza

Tarta cu umplutura de cartofi si branza

Ingrediente Pentru cocă: 300 g făină, 100 g unt, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri de smantana, 1 g bicarbonat, 5 g sare. Se prepară o cocă din componentele date....

Timpul si copiii - cele doua variabile ale casatoriei

Timpul si copiii - cele doua variabile ale casatoriei

Abordand evoluţia cuplului familial din perspectivă psihosocială, în cadrul unei cercetări concrete, specialistii au urmărit dinamica modelelor interacţionale de...

Tochitura suceveana

Tochitura suceveana

Ingrediente 500 g carne de porc (ceafa), 200 g carnati de porc afumati, 100 g ficat, 200 g branza de oi, 6 oua, 100 g untura, piper, sare, malai. Mod de preparare Carnea...

Trufe cu cacao

Trufe cu cacao

Ingrediente: Biscuiţi superiori 500 g, nuci 400 g, cacao 100 g, ouă 4 buc, zahăr pudră 500 g, unt 200 g, cafea solubilă (Ness) 10 g, coniac 50 ml, vişine din...

Tort rococo

Tort rococo

Ingrediente: Zahăr 400 g, nuci 200 g, făină 100 g, pesmet 100 g, cacao 50 g, ouă 10 buc. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr 150 g, unt 200 g, lămaie 100...

Tarhon in otet

Tarhon in otet

Crengutele de tarhon se curata de frunzulite care se aduna, se spala, se lasa sa se scurga si se aseaza in borcane. Se toarna peste ele otet fiert cu sare (40 g sare la 1 l de otet)...

Tort de miere III

Tort de miere III

Ingrediente: Miere 250 g, zahăr tos 225 g, făină 500 g, ouă 3 buc, unt 80 g, scorţişoară 5 g, cuişoare 1/2 g, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr...

Tartine cu preparate din carne

Tartine cu preparate din carne

Ingrediente: Preparate de carne: diferite mezeluri (salam, şuncă, parizer), pastă de ficat, friptură. Mod de preparare: Toate se taie în aşa fel încat...

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, intermitenta, cu tensiune moderata

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, intermitenta, cu tensiune moderata

VII. cupluri cu conflictualitate submanifestă, intermitentă, cu tensiune moderată ; au o evoluţie armonioasă, în cadrul căreia acest tip de conflictualitate facilitează...

Tort de bezea

Tort de bezea

Ingrediente: Zahăr pudră 600 g, nuci 200 g, albuşuri 10 g, coajă rasă de lămaie 40- 50 g, frişca proaspătă 1 kg, unt 40 g, făină 30 g. Mod de...

Toba din capatana de porc cu sange

Toba din capatana de porc cu sange

Ingrediente 0 jumatate de capatana de porc, 500-600 g sorici, 200 g ceapa, 100 g untura, 200 g orez, 0,600-1 kg sange, 5 g boia, piper pisat ienibahar pisat, sare. Mod de preparare Capatana...


Page: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]