|
Articole: pag 17
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente 600 g carne, 120 g untură, 300 g ceapă, 100 g fasole, 1 căpăţană de usturoi, caţiva ardei graşi, 3-4 roşii, 1 lingură de bulion, cate 1... | Dupa ce tortul s-a pregatit dupa indicatiile date la reteta , "Tort de cacao", in loc sa se baroteze, se glaseaza cu glazura sau cu serbet, dupa preferinta. |
Ingrediente 1-2 ouă, 60-8O g făină, sare, apă. Mod de prepapare Se amestecă făina şi ouăle cu puţină apă sau smantana. Compoziţia trebuie... | Tratamentul dischineziei biliare in statiuni Dischinezia biliară, tulburare de motilitate a căilor biliare ce exprimă existenţa a numeroase afecţiuni definite anatomopatologa şi clinic, este indicată cu succes... |
Tocana speciala cu carne de porc Ingrediente : Carne de porc 250 g, ficat de porc 250 g, carnaţi afumaţi 200 g, slănină afumată 50 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei... | Tocana din carne de pasare, vita, porc sau ovine Ingrediente 500-600 g carne, 100 g untură sau ulei, 600 g ceapă, 30 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1/2 linguriţă boia de ardei, piper, 1 foaie de dafin cimbru, vin... |
Ingrediente: 12 felii de franzelă, 60 g unt, 200 g branză telemea. Pentru decor: cateva frunze de salată verde (pe care se pun tartinele), 1 ou fiert, 2 roşii... | Ingrediente: 12 felii de franzelă, 60 g unt, 200 g caşcaval sau alt sortiment de branzeturi. Pentru decor: ouă, roşii sau ardei gras roşu etc. Mod de preparare... |
Tratamente naturiste ale primaverii Stim cu totii ca, din cele mai vechi timpuri, oamenii apelau la medicina naturista pentru a se trata de diferite boli. Si mai stim, de asemenea, ca tratamentele naturiste dadeau rezultate... | Cuvântul „botox†se află pe toate buzele celebrităţilor, dar mai ales substanţa aceasta se află injectată aproape în toate feţele vedetelor şi... |
Tipuri de personalitate - tipul nelinistit Tipul neliniştit este opusul tipului bine-dispus. Persoanele din această categorie se caracterizează printr-o ţinută morală sobră. Ele nu simt nevoia imperioasă... | Indiferent daca este vara sau iarna, corpul nostru trebuie sa arate impecabil, fara urma de celulita. Iata unul dintre cele mai bune tratamente anticelulita, tratament care poate fi... |
Traumatismele sunt leziunile complexe ale corpului omenesc provocate de un agent traumatic extern (mecanic, chimic, fizic, electric, radiaţii etc). Etiologia traumatismelor şi... | Trebuie sa avem grija de ochii nostri Trebuie să ne păstrăm vederea, acest preţios dar pe care ni l-a făcut natura, ca să putem cuprinde şi această dimensiune a Universului reflectată prin lumină... |
Tocatura din carne combinata cu miez de paine Aceasta tocatura se foloseste la prepararea chiftelelor, perisoarelor, musacalelor, parjoalelor, muschiului tocat, coltunasilor, placintelor etc. Tocatura difera de cea preparata... | Tratamentele faciale si corporale cu efecte imediate sunt promovate din ce in ce mai mult de catre cabinetele de cosmetica. Iar cererea este si ea din ce in ce mai mare. Exista un... |
Ingrediente: Ouă 8 buc, zahăr 200 g, nuci (alune) 200 g, pesmet 60 g, lămaie 120 g, unt 20 g. Siropul: zahăr 100 g, coniac 50 ml. Crema: nuci (alune) 400 g, lapte 200... | Ingrediente 400 g cartofi, 300 g făină, 200 g zahăr pudră, 2 ouă, 100 g unt, coajă de lămaie rasă, 1/4 pachet praf de copt. Mod de prepapare Se fierb... |
Terapia de sustinere postdivort Terapia de susţinere postdivorţ Cazul M.L., în varstă de 29 ani, economist ; se prezintă după terminarea divorţului, acuzand depresie şi tulburări sexuale... | Ingrediente: Făină 300 g, unt 200 g, zahăr 100 g, gălbenuşuri 3 buc, smantană 100 g, zahăr vanilat 1 plic. Umplutura: marmeladă fină 200 g, albuşuri... |
Tocatura din carne cu adaos de orez Carnea tocată pentru umpluturi (ardei graşi, gulii, cartofi, roşii, castraveţi, varză sarmale etc.) se prepară după următoarea regulă: la 500 g carne tocată... | Ingrediente: Făină 800 g, ouă 3 buc, lapte 500 ml. zahăr 500 g, miere 250 g, ulei sau margarina 100 g, miez de nucă 100 g, praf de copt 1 plic, cuişoare 1/2 g,... |
Ingrediente: Făină,350 g, miere 150 g, zahăr 200 g, unt 150 g, gălbenuşuri 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: albuşuri 3 buc, marmeladă de caise 100 g, zahăr... | Stilul este omul însuşi! a spus Buffon. Suntem aşa cum ne exprimăm: prin grai, scris, înfăţişare, prin gandire, ţinută şi comportament. Putem fi cochete... |